قتل شوهر پس از ارتباط پنهانی

نی که در پی ارتباط پنهانی، شوهرش را با قرص برنج کشته بود، همراه همدستش از سوی کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی شهرستان چالوس دستگیر شد.
کد خبر: ۵۸۸۳۰۶

به گزارش جام‌جم، چندی پیش ماموران کلانتری 12شهرستان چالوس در استان مازندران هنگام گشتزنی در حومه شهر با جسد مردی روبه‌رو شدند که ساعاتی از مرگ او می‌گذشت و شواهد موجود نشان می‌داد او در مکان دیگری به قتل رسیده و جسدش در این محل رها شده است.

با گزارش موضوع به بازپرس کشیک ویژه قتل دادسرای چالوس، جسد به پزشکی قانونی منتقل و جستجو برای دستگیری عاملان حادثه و مشخص شدن هویت مقتول آغاز شد. در ادامه ماموران اطلاع یافتند خانواده مقتول با مراجعه به‌یکی از کلانتری‌ها و ارائه شکایتی گم شدن وی را خبر داده‌اند.

با احضار این خانواده به پلیس آگاهی و تحقیق از آنها معلوم شد مرد گمشده با کسی اختلافی نداشته تا این که روز گذشته برای انجام کاری از خانه خارج شده و بازنگشته است.

در ادامه این خانواده با مراجعه به پزشکی قانونی هویت مقتول را که همان مرد گمشده بود، تائید کردند.

به این ترتیب تحقیق ادامه یافت تا این که کارآگاهان جنایی اطلاع یافتند میان مقتول و همسرش اختلاف‌ بوده و آنها به هم علاقه‌ای نداشته‌اند. بنابراین همسر مقتول به عنوان مظنون پرونده تحت تعقیب قرار گرفت و روز‌های پایانی هفته گذشته با دستور قضایی بازداشت شد.

متهم زن با انتقال به پلیس آگاهی به قتل شوهرش اعتراف و عنوان کرد از یک سال پیش با مقتول عقد شرعی بودم، اما متوجه شدم او به من علاقه‌ ندارد.در ادامه مشخص شد او مدتی بعد با مردی آشنا شده و با وی پنهانی ارتباط برقرار می‌کند. سپس دو نفری تصمیم می‌گیرند مرد جوان را از سر راه خود بردارند. به همین دلیل با خوراندن قرص برنج به شوهرش او را به قتل می‌رساند و سپس با کمک مرد غریبه، جسد شوهرش را از خانه خارج و در نقطه‌ای از شهر رها می‌کنند.یک منبع آگاه در پلیس آگاهی شهرستان چالوس در این باره به خبرنگار ما گفت: در پی اعتراف زن شوهرکش، همدست وی نیز دستگیر شد و پس از انتقال به پلیس آگاهی در مواجهه حضوری با متهم، به همدستی با او در جنایت اعتراف کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها