بررسیها نشان میدهند مصرف زیاد نوشابه، مقادیر زیاد پنیر و قهوه از جمله مواد غذایی و نوشیدنیهایی به شمار میروند که باعث تپش قلب میشود.
مواد شیمیایی خاص مانند تیدامین نیز که در برخی موادغذایی وجود دارد میتوانند باعث تحریک غدد فوق کلیوی و در نهایت باعث بالا رفتن فشار خون شوند. این فشار، خود بر قلب تأثیر میگذارد و باعث آریتمی قلب میشود. از این رو پزشکان توصیه میکنند افراد سالمند در صورت خوردن نوع خاصی از غذاها و احساس تپش قلب از خوردن آنها تا حد ممکن اجتناب کنند.
تپش قلب بیش از حد به دلیل نارسایی قلبی میتواند زمینه ساز تولید لختهٔ خون و سکتهٔ مغزی شود.
>> باشگاه خبرنگاران جوان