مواد لازم :
تخم مرغ |
2 عدد
|
شیر |
1 قاشق
|
وانیل |
سر قاشق
|
آرد |
به میزان لازم
|
شیر ولرم
|
1 پیمانه |
وانیل یا پوست لیمو |
کمی
|
نمک و فلفل سیاه و دارچین |
به میزان لازم
|
روغن مایع |
نصف پیمانه
|
پنیر خامه ای و سبزی خوردن و خامه |
به میزان لازم
|
بکینگ پودر |
نصف قاشق پایخوری
|
طرز تهیه :
2 عدد تخم مرغ را با هم زن می زنیم و یک قاشق شیر و کمی وانیل به آن اضافه کنید و با هم زن بزنید تا بوی زهم آن گرفته شود .
نکته : برای اینکه بوی زهم تخم مرغ را بگیرید ٌ،1 قاشق شیر یا یک زره وانیل به آن اضافه کنید.
3 قاشق بزرگ آرد سفید به مواد اضافه می کنیم و با قاشق هم می زنیم . به اندازه ای آرد اضافه می کنیم که مثل ماست شود . نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر هم به آن می زنیم و قاطی می کنید و هم می زنید . شیر را روی شعله جدا می گذاریم تا ولرم شود . و بعد شیر ولرم را اضافه می کنیم . گفتیم که می خواهیم مثل ماست شود , پس 1 قاشق دیگر هم آرد اضافه می کنیم و با هم زن دستی هم می زنیم .
4 عدد قاشق دیگر آرد باز به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم . اگر تخم مرغ در مغازه مانده باشد , بوی زهم آن زیاد است و برای از بین بردن آن وانیل یا پوست لیمو کمی به آن اضافه می کنیم تا بوی زهم آن کاملاً گرفته شود . سپس به آن کمی نمک و فلفل سیاه و دارچین هم اضافه کنید و هم بزنید و نصف پیمانه روغن هم اضافه کنید و هم بزنید . بعد در روی سینی فر کاغذ روغنی که از قنادی گرفته اید , بندازید و روی آن را با روغن مایع چرب کنید و مواد را در قالب بریزیم و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه بگذارید .
سبزی خردن و حتی تربچه را با چاقو ریز ریز کنید و نان را که از فر در آوردید تا نان داغ هست کمی کره به روی آن بمالید و خامه اگر دوست داشتید و پنیر و سبزی خوردن روی آن بمالید و گردوی ریز شده را روی آن بگذارید و یک روز قبل در یخچال بگذارید تا خوب به جسم آن برود . از این نان برای زیر دسرها هم می توان استفاده کرد .
آموزشگاه نگارشید / مریم نادعلی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: