
اطلاعات شناسنامه ای عباس فلاح زاده گویای این مسئله بود که وی متولد 1279 شمسی است ولی به گفته بعضی از آشنایان، خودش بارها اظهار کرده که در هنگام دریافت شناسنامه، 15 سال سن داشته است.

با تحقیقات انجام شده توسط خبرنگار مهر، بسیاری از مردم در زمان شروع ثبت اطلاعات سجلی به دلایلی و از جمله ترس از اجباری رفتن (سربازی رفتن) سن واقعی خود را به ماموران اعلام نمی کردند که اگر به این دلایل استناد کنیم او پیرمردی 126 ساله بود که می توانست پیرترین فرد جهان نیز لقب بگیرد اما اگر به اطلاعات شناسنامه ای او نیز بسنده کنیم او مسن ترین مرد ایرانی بود.
وی همه عمر خود را به چوپانی سپری کرده بود و از همین درآمد، شش دختر و یک پسر خود را سامان داده بود. او فردی قابل اعتماد برای مردم به شمار می رفت و بزرگ فامیل به حساب می آمد.
مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سفیر کشورمان در عشقآباد در گفتوگو با «جامجم» ابعاد مختلف سفر رئیسجمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد
همزمان با موافقت معاون رئیسجمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفتوگو با دکتر امید قبادی، نایبرئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالشهای این حوزه را بررسی کردیم
بررسی شرایط تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی از زبان اسماعیل حلالی