مدیرکل استاندارد تهران با اشاره به کشف موارد جدیدی از تخلف در واحدهای تولید فرآورده‌های پروتئینی گفت: پروانه استاندارد سه واحد تولیدی سوسیس و کالباس در استان تهران تعلیق شد.
کد خبر: ۵۸۰۵۰۸

مسلم بیات در گفت‌وگو با ایسنا، توضیح داد: پروانه استاندارد فرآورده سوسیس 40 تا 50 درصد با نام تجاری «سولیکو» به دلیل نقص فنی در زمینه بافت‌شناسی تعلیق شده است. ضمن این‌که مدیر کنترل کیفی آن نیز توبیخ و موضوع درج در پرونده شد.وی گفت: پروانه استاندارد فرآورده سوسیس مرغ 50 تا 60 درصد با نام تجاری «گلسو سوگل شهریار» نیز به دلیل نقص فنی در زمینه بافت‌شناسی تعلیق شد. ضمن این‌که مدیر کنترل کیفی آن هم به مدت یک سال پروانه‌اش تعلیق و به مراجع قضایی معرفی شد.

وی افزود: پروانه استاندارد فرآورده سوسیس گوشت «جبال دماوند» 50 تا60 درصد نیز به دلیل غیراستاندارد بودن تعلیق و مدیر کنترل و کیفیت ‌آن توبیخ کتبی شد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها