شب‌های شیدایی در باغ موزه دفاع مقدس تهران

برگزاری اولین ویژه‌برنامه «شب‌های شیدایی» همزمان با شب اول ماه مبارک رمضان در محل باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت با استقبال گسترده مردم روبه‌رو شد.
کد خبر: ۵۷۸۶۵۱

به گزارش ایسنا، اصغر رضوانی، مدیر روابط عمومی باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت با اعلام این خبر گفت: خوشنویس جانباز حسین‌علی اسفندیاری مهمان ویژه و سیاوش تهمورث مهمان سینمایی اولین شب این ویژه‌برنامه بودند.

وی افزود: در ادامه این برنامه فیلمی از کمیل رضوان‌خواه از نویسندگان حوزه ادب و پایداری و نویسنده کتاب «گل‌های سپید» که جزو معدود کتاب‌هایی است که در مورد شهدای یک روستا نوشته شده است برای حاضران پخش شد و محمد شمسی، همرزم شهید رضوان خواه خاطراتی از این شهید بیان کرد.

رضوانی با اشاره به برنامه‌های شب شیدایی افزود: اجرای آب‌‌نمایش، تئاتر دفاع مقدس، موسیقی و برپایی غرفه‌های هنری و خیریه از دیگر برنامه‌های متنوع «شب‌های شیدایی» محسوب می‌شود.

این ویژه‌برنامه برای چهارمین سال متوالی و همزمان با لیالی ماه مبارک رمضان اجرا می‌شود و تا پایان این ماه مبارک به استثنای شب‌های نوزدهم تا بیست و سوم میزبان مردم است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها