مصرف کافی پروتئین، گرسنگی را به تعویق می‌اندازد

یک متخصص تغذیه با تاکید بر اهمیت ارزش سیرکنندگی وعده‌های غذایی گفت: رژیمی که چربی آن در حد اعتدال و پروتئین آن زیاد باشد موجب احساس سیری و به تاخیر افتادن مجدد گرسنگی می‌شود.
کد خبر: ۵۷۸۳۳۵

دکتر مینو فروزانی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که کاهش وزن مطلوب با افزایش دفعات وعده‌های غذایی امکان‌پذیر است، افزود: موفقیت و کاهش وزن با کاهش ذخایر چربی و افزایش مصرف دفعات غذایی و کاهش حجم غذا در هر وعده میسر می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که کاهش وزن معادل نیم کیلوگرم در هفته مقداری قابل قبول است، تاکید کرد: کاهش 500 کیلوکالری در روز با کاهش 3500 کیلوکالری در هفته و کاهش وزن مطلوب همراه است، اما در رژیم غذایی سنگین به علت جانشین شدن آب به جای چربی به طور موقتی، چربی از دست رفته را نشان نمی‌دهد، ولی موجب تشویق فرد به کاهش وزن می‌شود. رژیم غذایی مناسب باید شامل تمامی مواد مغذی مانند لبنیات، میوه‌جات و سبزیجات، غلات و گوشت، ماهی، مرغ و تخم‌مرغ باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها