جام جم آنلاین: صفر مراد نیازاف رئیس جمهور ترکمنستان چندین قرارداد ساختمانی را به شرکت ساختمانی فرانسوی بوییگ واگذار کرده است.
کد خبر: ۵۷۴۳۲
به نوشته روزنامه لاتریبون ، صفر مراد نیازاف رئیس جمهور ترکمنستان چندین قرارداد پروژه های ساخت و ساز به ارزش کلی 92 میلیون دلار را به شرکت ساختمانی فرانسوی بوییگ واگذار کرده است.
شرکت ساختمانی بوییگ پیش از این نیز قراردادهای ساخت و ساز بسیاری را در این کشور آسیای مرکزی به دست آورده بود.
براساس این قراردادها شرکت بوییگ تاسیسات زیربنایی مدرن به ویژه یک دانشگاه را در شهر عشق آباد پایتخت ترکمنستان احداث می کند.
بوییگ تاکنون یک کاخ ریاست جمهوری ، ساختمان مجلس ، دو وزارتخانه ، تاسیسات ورزشی ، یک سالن سخنرانی به ظرفیت 2800 نفر ، یک مسجد عظیم و یک سالن تئاتر را در شهر عشق آباد و براساس سفارش های نیازاف احداث کرده است.