مهرداد کفشگری، هافبک دفاعی تازه ‌وارد سرخپوشان:

پیراهن پرسپولیس را با پشتکار به دست آوردم

با قطعی‌شدن حضور علی دایی در پرسپولیس، مهرداد کفشگری اولین خرید تازه این تیم برای لیگ سیزدهم لقب گرفت. او که فصل گذشته از بازیکنان مورد علاقه دایی در راه‌آهن بود در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند و حالا پس از عقد قرارداد سه ساله با پرسپولیس روحیه رقابت و انگیزه را مهم‌ترین فاکتور برای موفقیت در تیم بزرگ و پرطرفدار پرسپولیس می‌داند. بازیکن قائمشهری پرسپولیس که اکنون در اردوی اردبیل همراه تیم جدیدش تمرینات آماده‌سازی را پشت سر می‌گذارد به حضور دایی روی نیمکت پرسپولیس برای رسیدن به موفقیت و پایان دوران ناکامی این تیم امیدوار است. با بازیکن جدید پرسپولیس پس از یک جلسه تمرینی در اردوی اردبیل، درباره شرایط کنونی‌اش و اهدافی که از حضور در پرسپولیس در سر دارد گفت‌وگو کردیم.
کد خبر: ۵۷۰۹۳۶

چه شد بحث حضور شما در پرسپولیس مطرح شد و خیلی زود هم به عقد قرارداد انجامید؟

علی آقا (دایی) فصل قبل در راه‌آهن هم به من اعتماد کرد و من سعی کردم رضایت کادر فنی را جلب کنم. فکر می‌کنم تا حدود زیادی موفق بودم و همین موضوع زمینه‌ساز حضورم در پرسپولیس شد. طبیعی است از پیشنهاد حضور در پرسپولیس استقبال کردم، این تیم رویای من از بچگی بوده و حالا که توانستم پیراهن آن را بر تن کنم واقعا خوشحالم و امیدوارم این خوشحالی با بازی خوب من و رضایت هواداران پرسپولیس ادامه‌دار باشد.

اما خیلی‌ها بر این باورند این از ویژگی‌های مربیگری دایی است که همیشه یکی، دو بازیکن از تیم سابقش را همراه خود به تیم جدید ببرد. همین موضوع ظاهرا برای شما هم حرف و حدیث‌هایی به دنبال داشته است.

شاید با داشتن 26 سال سن تجربه زیادی نداشته باشم، اما یاد گرفتم برای موفقیت در فوتبال فقط باید خوب تمرین کرد و در زمین خوب ظاهر شد. ویژگی علی دایی در مربیگری شاید اعتقاد به بازی جوان‌ترهاست، این حرف و حدیث‌ها همیشه هست، اما اگر به گذشته برگردیم متوجه می‌شویم علی‌آقا فصل قبل به من میدان داد و اعتماد کرد تا بتوانم خودم را نشان داده و امروز به پرسپولیس برسم. من بازیکنی نیستم که بخواهم خودم را به تیمم تحمیل کنم، بلکه آمدم تا مفید باشم. این‌که بازیکن از پرسپولیس پیشنهاد داشته باشد یک حرف است و این‌که مورد توجه دایی قرار بگیرد چیز دیگر که من هر دو را افتخار‌آمیز می‌دانم و نمی‌خواهم با توجه به حرف و حدیث‌ها و شایعه‌ها لذت آن را از بین ببرم.

ظاهرا علی دایی به بازی شما در پست هافبک دفاعی اعتقاد دارد، خودت از بازی در این پست راضی هستید؟

بله، علی‌آقا برای پست هافبک دفاعی دو فاکتور را در نظر می‌گیرد که همیشه روی آن تاکید دارد؛ یکی بالا‌بودن قدرت بدنی و حفظ آن در طول لیگ است و دیگری دوندگی زیاد. من سعی کردم این ویژگی را در پست هافبک دفاعی داشته باشم، فصل قبل هم در این پست بازی کردم و بیشتر روی بازیسازی و دادن پاس گل تمرکز می‌کردم. البته در پرسپولیس کار سخت‌تر است، این را می‌دانم و خودم را برای رقابت آماده کردم. پرسپولیس در این پست بازیکن خوبی مثل رضا حقیقی را دارد و امیدوارم با سایر بازیکنانی که جذب می‌شوند یا قابلیت بازی در این پست را دارند، این منطقه را به نقطه قوت تیم تبدیل کنیم.

اتفاقا فصل قبل مشکل اصلی پرسپولیس کمبود هافبک دفاعی بود و هفته‌ها از این کمبود رنج می‌برد.

تا حدودی در جریان هستم، هافبک دفاعی هم پستی است که روی عملکرد سایر خطوط تاثیر می‌گذارد و ضعف در این منطقه خیلی به چشم می‌آید.

پرسپولیس در چند فصل اخیر با افت روبه‌رو بوده و حتی نتوانسته فرصتی را برای درخشش ستاره‌های به‌خدمت‌گرفته‌اش فراهم کند. نگران نیستید این اتفاق در فصل جدید هم رخ بدهد؟

علی دایی مربی توانمندی است، البته تیم‌های بزرگ شرایط خاص و حاشیه‌های خودشان را دارند، اما اگر بتوانیم از کنار آنها با خونسردی و تفکر بگذریم می‌رسیم به توانایی‌های پرسپولیس و سرمایه‌ای مثل هواداران که کمتر تیمی در ایران از آن بهره می‌برد، من که برگ برنده پرسپولیس را سرمربی می‌دانم و درباره خودم هم باید بگویم تمام تلاشم را می‌کنم تا با انگیزه و روحیه بالا برای رقابت به چیزی که می‌خواهم برسم.

پس برای نیمکت‌نشینی هم آماده هستید؟

من فصل قبل 29 بازی برای راه‌آهن به میدان رفتم. بازی‌هایی که نبودم هم مصدوم بودم، اما به هر حال پرسپولیس با تیم‌های دیگر فرق دارد. هیچ بازیکنی نیمکت‌نشینی را دوست ندارد، سعی می‌کنم آنقدر خوب تمرین کنم تا برای پرسپولیس مفید باشم.

مهم‌ترین هدفی که از حضور در پرسپولیس دنبال می‌کنید، چیست؟

به نظر من رسیدن به محبوبیت کار سختی است، اما ارزش زیادی دارد. هدف اولم این است که دوستداران پرسپولیس از من راضی باشند، بعد دوست دارم به پیراهن تیم ملی برسم و در آینده اگر شرایطی فراهم شد حضور در فوتبال اروپا را تجربه کنم.

حضور در تیم ملی جوانان را هم در کارنامه دارید؟

دعوتم به تیم ملی جوانان از بهترین خاطره‌ها و اتفاق‌های فوتبالی زندگی‌ام بوده و البته حالا پرسپولیسی شدنم که از کودکی آرزویش را داشتم.

حرف ناگفته‌ای باقی‌مانده است؟

همیشه در فوتبال دنبال این بودم که در کارم ثبات داشته باشم و با پشتکار و تلاش خودم به هدف برسم، رسیدن به پرسپولیس را هم با همین پشتکار به دست آوردم.

سارا احمدیان / جام‌جم

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها