اختصاصی جام جم ورزشی

سپاهان دیگر در فولادشهر به میدان نمی رود

جام جم ورزشی : مجموعه ورزشی نقش جهان اصفهان مردادماه سال جاری به بهره برداری می رسد.
کد خبر: ۵۶۷۸۲۸
سپاهان دیگر در فولادشهر به میدان نمی رود


به گزارش جام جم ورزشی، فاز نخست مجموعه ورزشی یکی از پرسرصداترین پروژه های ورزشی ایران مردادماه سال جاری به بهره برداری می رسد. کار تعمیرات مجموعه ورزشی نقش جهان از اواسط دهه هشتاد آغاز شد اما تا به امروز به بهره برداری نرسیده است. با این حال خبرهای دریافتی از شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی حکایت از آن دارد که فاز نخست مجموعه ورزشی نقش جهان مردادماه به بهره برداری می رسد.
برنامه ریزی لازم برای بهره برداری از نقش جهان انجام شده و در یک دیدار دوستانه که یک طرف آن سپاهان اصفهان است، درب های نقش جهان به روی تماشاگران باز می شود.
این اتفاق در شرایطی رخ می دهد که امروز محمدرضا محمد جواهری مدیر کل اداره ورزش و جوانان استان اصفهان در نشست خبری خود عنوان داشت: « نمی‌توان تاریخی برای تکمیل نهایی آن بیان کرد، نقش اداره ورزش و جوانان باید به عنوان بهره بردار ورزشگاه نقش جهان می‌بود، ولی از 11 ماه پیش که به عنوان مدیر کل ورزش و جوانان استان منصوب شدم توانستیم با تعامل با مسؤولان استانی و کشوری وضعیت تکمیل را تسریع ببخشیم. در 17 سال گذشته 20 میلیارد تومان برای ورزشگاه نقش جهان جذب شد اما در یک سال گذشته 15 میلیارد تومان جذب کردیم. این نشان دهنده این امر است که به دنبال خواسته به حق مردم استان اصفهان بوده‌ایم.»
لازم به یادآوری است با بهره برداری از فاز نخست ورزشگاه نقش جهان، به احتمال زیاد بازی های خانگی سپاهان در لیگ سیزدهم از فولادشهر به نقش جهان منتقل می شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها