جام جم آنلاین: دو مورد ابتلا به بیماری واگیردار و خطرناک سرخک در میان بازماندگان فاجعه «سونامی» (آب تاز) به تایید یونیسف رسید.
کد خبر: ۵۶۶۰۶
به گزارش آسوشیتدپرس ، این خبر موجی از نگرانی و وحشت را در میان مردم کشورهای فاجعه زده سونامی پدید آورده است.
سرخک می تواند به سرعت در میان مناطق مصیبت زده که در حال حاضر با کمبود آب سالم ، دارو و غذا مواجه اند شایع شود و به یک معضل اپیدمیک تبدیل شود.
براساس این گزارش مبتلایان به سرخک در اندونزی یافت شده اند و به سرعت برای درمان و قرنطینه کردن آنها اقدام شده است. اما مشخص نیست که آیا آنها پیش از شناسایی و قرنطینه شدن با فرد یا افراد دیگری در تماس بوده اند یا خیر؛.
یونیسف همچنین اعلام کرد که خود را برای واکسیناسیون بیش از 600 هزار نفر از اهالی مناطق مختلف مصیبت زده و ایمن سازی آنها در برابر ابتلا به سرخک آماده می کند.
سرخک یکی از کشنده ترین بیماری های واگیرداری است که می تواند به سرعت در میان کودکان شایع شود.