حق با شماست

خاموشی‌های چندساعته در ایذه

جمع کثیری از شهروندان: با وجود اعلام افزایش 31 درصدی کرایه‌ تاکسی‌ها، متاسفانه برخی از این تاکسی‌ها در خطوط مختلف کرایه را تا 40یا 50 درصد افزایش داده‌اند؛ چرا نظارتی بر خطوط تاکسیرانی نمی‌شود؟
کد خبر: ۵۶۲۶۱۸

قنبری از همدان: قیمت یکی از داروهای مخصوص بیماران سرطانی در بازار به 9 میلیون تومان نیز رسیده است و هر ماه نیز گران‌تر می‌شود.

کیانی از ایذه: برق در شهرستان ایذه هر چند روز یک بار شش‌تا هفت ساعت قطع می‌شود و در این زمینه کسی نیز پاسخگو نیست. علت چیست؟

یک‌شهروند از تهران: خوب است شهرداری هرچه سریع‌تر اقدام به بازگشایی اتوبان امام علی(ع) کند تا بار ترافیکی خیابان‌های پیروزی و اطراف آن کمتر شود.

جمعی از شهروندان: گرانی دارو و درمان باعث سردرگمی بسیاری از مردم شده است طوری که کمتر کسی قادر به تامین هزینه‌های درمانی خود است. چرا مسئولان ذی‌ربط در این باره هیچ اقدامی انجام نمی‌دهند؟

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها