جام جم آنلاین: کارگران در نخستین نظافت عمده میدان میوه و تره بار شهر نایروبی پایتخت کنیا در طول 30 سال گذشته 6 هزار موش را کشتند و بیش از 800 تن زباله جمع آوری کردند.
کد خبر: ۵۶۱۷۳
به گزارش آسوشیتدپرس ، موسیکاری کومبو وزیر دولت محلی گفت بازار «واکولیما» که محل عرضه غذا و میوه بیشتر 3 میلیون سکنه نایروبی است با زباله های فراوان و موش هایش خطری برای سلامت همگان بود. کومبو گفت بخت با ما یار بود که گرفتار یک بیماری همه گیر نشدیم.وی گفت کارگران برای نظافت میدان از 269/42 گالن آب استفاده کردند و بعضی از کسانی که سالها بود در بازار کار می کردند از دیدن آسفالت در زیر زباله ها تعجب کردند!
روزنامه استاندارد کنیا نوشت این یکی از کثیف ترین بازارها در جهان بود. کومبو که هفته گذشته دستور داد بازار برای نظافت تعطیل شود گفت 270 کارگر در عملیات نظافت و پاکسازی شرکت داشتند. صدها نفر از کسبه بازار روز دوشنبه به دفتر کومبو رفته بودند تا به بسته شدن بازار اعتراض کنند.