مجلس از پاسخ وزیر کشور قانع شد

نمایندگان مجلس با 134 رای موافق، اظهارات وزیر کشور درباره پرونده فوت «ستار بهشتی» را که در پاسخ به سوال علی‌ مطهری بیان شده بود، قانع‌کننده دانستند.
کد خبر: ۵۵۲۹۵۳

علی مطهری در جسله علنی دیروز خلاصه سوال خود از وزیر کشور را چنین مطرح کرد که چرا ستار بهشتی یک هفته پس از بازداشت توسط پلیس فتا که زیرمجموعه پلیس‌امنیت نیروی انتظامی است، فوت کرده است؟

پس از سخنان مطهری، وزیر کشور با بیان این‌که هیچ مسئولی در کشور از حادثه تلخ مرگ ستار بهشتی راضی نیست، افزود: امثال بنده و آقای مطهری صلاحیت لازم را برای قضاوت در موضوع پرونده آقای بهشتی نداریم، چون مقام قضایی نیستیم، بنابراین باید منتظر بمانیم تا دستگاه قضایی حکم صادر کند که البته در حال بررسی این موضوع است.

پس از توضیحات نجار، مطهری اعلام کرد که قانع‌نشده است و بنابراین سوال از وزیر کشور به رای گذاشته شد که نمایندگان با 134 رای موافق، 75 رای مخالف و 21 رای ممتنع از 240 نماینده حاضر، پاسخ وزیر کشور را قانع‌کننده دانستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها