محمدرضا شانه ساز در گفتوگو با واحد مرکزی خبر افزود: این میزان ارز برای تهیه مواد اولیه دارویی و همچنین داروهای وارداتی و داروهای یارانه ای که تولید داخلی ندارند هزینه می شود.
وی گفت: با این مقدار ارز تخصیصی و همچنین برنامه ریزی هایی که انجام شده است، نگرانی در خصوص تامین دارو کمتر از گذشته خواهد شد.
شانه ساز افزود: شرکتهای دارویی معادل ریالی این مبلغ را به حساب بانک واریز کرده اند و بنا بر قولی که به ما داده شده است ظرف امروز و فردا این ارز پرداخت می شود.
معاون داروی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: کمبودهای دارویی به آن شکلی که مطرح می کنند، حاد نیست و مشکل خاصی در این باره وجود ندارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد