معاون بانک مرکزی چین بازهم از جنگ ارزی گفت

یی گانگ، معاون بانک مرکزی چین روز چهارشنبه و در حاشیه اجلاس سالانه کنگره ملی خلق کشورش گفت که جنگ ارزی درجهان هیچ برنده ای نخواهد داشت.
کد خبر: ۵۴۷۴۱۸
معاون بانک مرکزی چین بازهم از جنگ ارزی گفت

برای سومین بار در یک ماه اخیر است که این مقام ارشد اقتصادی چین در مورد جنگ ارزی سخن می گوید.

وی در سخنان جدیدش خاطر نشان کرد که کشورهای جهان نباید در تسعیر و ارزیابی های ارزی خود از یکدیگر پیشی بگیرند.

به گفته وی این کار یک نبرد ارزی را باعث خواهد شد که هیچ کشوری پیروز آن نیست.

به گفته معاون بانک مرکزی چین همه کشورها باید به توافق های حاصله در گروه بیست درخصوص تسعیر ارز و همکاری اقتصادی مشترک پایبندی نشان دهند.

این گروه ماه گذشته میلادی با سیاست های مالی و پولی که بتواند به ابزاری برای کمک به اقتصاد داخلی باشد موافقت اما بر ضرورت جلوگیری از جنگ ارزی تاکید کرد.

با این حال معاون بانک مرکزی چین می گوید که در صورت بروز چنین نبردی کشورش آماده مقابله با آن است.

خبرگزاری دولتی چین در خبری آورده که بیشترین تسعیر ارز در هفته های اخیر در ژاپن رخ داده است.

برخی تحلیلگران می گویند، چنین تغییراتی می تواند باعث افزایش مزیت های تجاری برای برخی کشورها شده و به نامتوازن شدن تجارت جهان بینجامد.

معاون بانک مرکزی چین امروز همچنین در جمع خبرنگاران در حاشیه نشست پارلمان گفت که ارزش پول ملی کشورش (یوان)به تعادل نزدیک شده است.

وی افزود، ارزش یوان در سال جاری میلادی ثبات خواهد داشت.

ارزش برابری یوان چین در برابر دلار آمریکا از سال 2005 میلادی تاکنون بیش از 30 درصد تقویت شده است .

بحث نبرد ارزی در حالی از سوی چین مطرح می شود که دولت این کشور آشکار کرده راهبرد تبدیل یوان را به یک ارز جهانی دنبال می کند.

معاون بانک مرکزی چین ماه گذشته در اظهاراتی گفت از هیچ تلاشی برای بین المللی کردن پول ملی کشورش فروگذار نخواهد کرد.

ˈ یی گانگ ˈ تاکید کرد، سیاست بانک مرکزی چین این است که امکان تسعیر و برابری ˈعادلانهˈ بین یوان با یورو و دلار را در بازار جهانی فراهم آورد.

غرب بشدت نگران است که با استفاده فزاینده از یوان قدرت اقتصادی چین همچنان افزایش یابد. (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها