بهره برداری از موزه شهدای استان اردبیل در خردادماه 92

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل از پایان ساخت موزه شهدای این استان در آینده نزدیک خبر داد.
کد خبر: ۵۴۷۰۸۷
بهره برداری از موزه شهدای استان اردبیل در خردادماه 92

سید ودود سیدشنوا افزود: این موزه با 100 مربع زیربنا و اعتباری افزون بر سه میلیارد ریال با 85 درصد پیشرفت فیزیکی در محله «اوچ دوکان» شهر اردبیل در حال ساخت است و خردادسال آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی ادامه داد: در موزه دایمی شهدای استان اردبیل آثار باقیمانده از 3400 شهید به نمایش گذاشته خواهد شد.

سیدشنوا همچنین به در حال ساخت بودن مجموعه رفاهی درمانی ایثارگران استان در محوطه «بیمارستان ایثار» اردبیل اشاره کرد و گفت: ساخت این مجموعه با 13 هزار و 750 متر مربع مساحت از سال 1388 آغاز شده و 52 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی اظهار امیدواری کرد: فاز اول این مجموعه تا خرداد سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین از بهسازی 80 درصد گلزارهای شهدای استان خبر داد و گفت: تلاش می شود گلزارهای باقیمانده شهدا تا پایان سال آینده بهسازی شود.

سیدشنوا در بخشی دیگر از سخنانش سهم اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگر استان در سال جاری را 700 نفر ذکر کرد و افزود: امسال علاوه بر تحقق این میزان اشتغال، 300 نفر دیگر نیز در ادارات استان جذب شدند. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها