اگر خرمالو بخوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوهای مفید محسوب میشود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتهاآوری است.
مواد اولیه:
خرمالو، هل سبز، فلفل بهار، و خرمای زرد: هر کدام هشت عدد
جوز هندی درسته: یک عدد
سرکه سفید و نمک: به میزان لازم
زنجبیل تازه: کوچک چهار تکه
خلال شیرین شده پرتقال: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سرکه را در ظرفی ریخته و میگذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی میشود.
خرمالوها را شسته و میگذاریم تا خشک شود.
به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد میکنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر میکنیم.
خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه ای تمیز میگذاریم و میان آنها جوز هندی و خرما قرار میدهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها میریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد میریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد.
در شیشه را میبندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری میکنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است.
منبع: سایت ریحون
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان