خرمالو سرشار از ویتامین A و بتاکاروتن است. همچنین دارای مقدار قابل توجهی ویتامینهای B1، B2، B3 و C میباشد. این میوه خوشرنگ و خوشطعم دارای مواد معدنی ضروری برای بدن مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم است و تا زمستان تمام نشده فرصت خوبی برای تهیه ترشی از آن باقی مانده است.
کد خبر: ۵۴۵۰۱۷

اگر خرمالو بخوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوه‌ای مفید محسوب میشود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتهاآوری است.

مواد اولیه:

خرمالو، هل سبز، فلفل بهار، و خرمای زرد: هر کدام هشت عدد

جوز هندی درسته: یک عدد

سرکه سفید و نمک: به میزان لازم

زنجبیل تازه: کوچک چهار تکه

خلال شیرین شده پرتقال: سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سرکه را در ظرفی ریخته و می‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌کنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود.

خرمالوها را شسته و می‌گذاریم تا خشک شود.

به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌کنیم.

خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه ای تمیز می‌گذاریم و میان آنها جوز هندی و خرما قرار می‌دهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها می‌ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد.

در شیشه را می‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌کنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است.

منبع: سایت ریحون

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها