اگر خرمالو بخوبی رسیده باشد، برای کودکان نیز میوهای مفید محسوب میشود و در رشد و نمو آنها مؤثر است. در ضمن خرمالو میوه اشتهاآوری است.
مواد اولیه:
خرمالو، هل سبز، فلفل بهار، و خرمای زرد: هر کدام هشت عدد
جوز هندی درسته: یک عدد
سرکه سفید و نمک: به میزان لازم
زنجبیل تازه: کوچک چهار تکه
خلال شیرین شده پرتقال: سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سرکه را در ظرفی ریخته و میگذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر میکنیم تا خنک شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی میشود.
خرمالوها را شسته و میگذاریم تا خشک شود.
به کمک نوک چاقو در انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد میکنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر میکنیم.
خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه ای تمیز میگذاریم و میان آنها جوز هندی و خرما قرار میدهیم و نمک و زنجبیل را روی آنها میریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد میریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را بگیرد.
در شیشه را میبندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری میکنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است.
منبع: سایت ریحون
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با سخنگوی فراکسیون زنان مجلس بررسی کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.