جام حذفی فرصت تازه ملی‌پوشان

فدراسیون تنیس در هفته گذشته رقابت‌های حذفی را برگزار کرد تا آخرین رویداد برای تنیسورهای ملی‌پوش قبل از بازی‌های جام دیویس باشد.
کد خبر: ۵۴۴۹۰۵
جام حذفی فرصت تازه ملی‌پوشان

رقابت‌های بین‌المللی تنیس جام دیویس در میانمار برگزار می‌شود و کادر فنی تیم ملی از بازی‌های حذفی به عنوان فرصتی تازه برای ملی پوشان استفاده کرد تا آنها را بعد از بازی‌های لیگ در جام حذفی نیز محک بزند.

 تنیس ایران در دیویس کاپ آسیا ـ اقیانوسیه در دسته سوم قرار دارد. این عنوان با ضعف در نتیجه‌گیری بازی‌های پارسال به دست آمد و در دوره فعلی تلاش اهالی تنیس برای بازگرداندن تیم ملی به جایگاه قبلی است. بازیکنان تنیس ایران که در رقابت‌های جام حذفی به میدان رفتند آمادگی نسبی داشتند، اما بسیاری از آنها امیدوارند تا زمان باقیمانده به دیویس کاپ، آمادگی لازم را به دست آورند.

 در رقابت‌های جام حذفی باشگاه‌هایی مانند پرسپولیس وارد عرصه بازی‌های تنیس شدند که این حرکت نوید حضور باشگاه‌های صاحب نام دیگر را به تنیس می‌دهد. تنیس در دوره‌های اخیر از ضعف در برگزاری لیگ برتر با تیم‌های ثابت رنج برده است. تعداد تیم‌های این ورزش همواره تغییر کرده و معمولا در این سال‌ها رو به کاهش بوده است، اما تیم‌هایی نظیر پرسپولیس می‌توانند انگیزه‌های حضور سایر تیم‌های پرآوازه را پررنگ‌تر کنند.

 پرسپولیس در جام حذفی جمعی از برترین‌ها را به خدمت گرفت و قهرمان بازی‌ها شد. پس از آن‌که رویانیان مدیرعامل پرسپولیس تصمیم گرفت در رشته‌های غیر فوتبالی از جمله وزنه‌برداری و دوومیدانی سرمایه‌گذاری کند، برای حضور در لیگ‌ برتر این رشته‌ها تصمیم گرفت با خرید ستاره‌های المپیکی از جمله بهداد سلیمی و احسان حدادی، حضوری پرقدرت را تجربه کند. با این حال باید منتظر ماند تا مشخص شود رویانیان برای حضور در لیگ برتر تنیس، کدام ستاره را به جمع این تیم اضافه می‌کند. قهرمانی در تنیس برای پرسپولیس انگیزه مضاعف ایجاد می‌کند اما فقط اتکا به ستاره‌ها برای تیمداری کافی نیست، بلکه با توجه به کارهای پایه‌ای صورت گرفته در تنیس ایران باید باشگاه‌ها نگاهی همه‌جانبه‌تر به فعالیت‌های این ورزش داشته باشند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها