غضنفری :

منتظر اعلام قیمت‌های جدید خودرو هستم

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه من هم منتظر اعلام قیمت‌های جدید خودرو هستم، اعلام کرد: براساس توافق صورت گرفته، ضابطه‌گذاری برای قیمت گذاری خودرو به شورای رقابت و اعمال این قیمت‌گذاری به سازمان حمایت واگذار شد.
کد خبر: ۵۴۴۳۲۵
منتظر اعلام قیمت‌های جدید خودرو هستم

مهدی غضنفری در حاشیه همایش تعالی سازمانی در جمع خبرنگاران با اشاره به ورود شورای رقابت به قیمت‌گذاری خودرو گفت: هر دو دستگاه یعنی شورای رقابت و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان در تعامل با یکدیگر قیمت‌گذاری خودرو را پیش خواهند برد و سازمان حمایت جلسات مرتبی را در این زمینه با شورا دارد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سئوال مهر افزود: براساس توافقات صورت گرفته، ضابطه گذاری برای قیمت‌گذاری خودرو به شورای رقابت واگذار شده اما اعمال این قیمت‌گذاری به عهده سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان است؛ مگر اینکه در جلسات مشترکی که این دو دستگاه با هم برگزار خواهند کرد، به نتیجه دیگری برسند.

وی در پاسخ به این ئسوال که کاهش قیمت خودرو چه زمانی محقق می شود؟ تصریح کرد: بعد از دستور رئیس جمهور و نگرانی مجلس هر دو خودروساز از روز گذشته کار خود را برای بررسی چگونگی کاهش قیمت خودروهای پرتیراژ در کشور آغاز کردند.

غضنفری افزود: من هم مثل سایرین منتظر اعلام قیمت‌های جدید خودرو هستم.

وی همچنین در پاسخ به این سئوال که برخی خودروسازان خودرو را پیش فروش کرده و هم اکنون به دلیل مصوبه افزایش قیمت دولت از تحویل خودرو با قیمت قبلی امتناع می ورزند؟ گفت: همه باید ضوابط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان را در این رابطه رعایت کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص ممنوعیت صادرات محصولات پتروشیمی گفت: هر تولید کننده پتروشیمی موظف است ابتدا بازار داخل را به لحاظ مواد اولیه تامین کند و در این صورت، مجاز به صادرات خواهد بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: تنها محدودیت در صادرات محصولات پتروشیمی برای آن دسته از صادرکنندگانی است که مواد اولیه مورد نیاز تولیدات داخلی را تامین نکنند.

وی همچنین در پاسخ به این سئوال که برخی خودروسازان خودرو را پیش فروش کرده و هم اکنون به دلیل مصوبه افزایش قیمت دولت از تحویل خودرو با قیمت قبلی امتناع می ورزند گفت: همه باید ضوابط سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان را در این رابطه رعایت کنند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۸
مردم
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
۰
۰
مثلا چی میشه؟پراید میشه 5 تومن؟برن یه فكر اساسی بكنن.تا دیروز مردم پدرشون در میومد مهم نبود.فقط نگرانی مسئولین مهمه نه؟مردم كیلویی چند.
حامد
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۴ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
۰
۰
سلام میشه از ایشون سوال كنید ما كه آبان ثبت نام كردیم وبهمن تحویل خودرومون بوده این ال90 رو بهمون باقیمت جدید میدن یاقدیم به كجا باید شكایت كنیم
امید
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
۰
۰
با سلام و عرض احترام به شما خبرنگاران - از اینكه پیگیر قیمت خودرو بودین كمال تشكر و سپاسگذاری را دارم . خودروسازان چطور میخوان جواب خدا رو بدن؟ با احساسات مردم دارن بازی می كنن -
شهروند
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
۰
۰
بابا مشكل ما كه پراید نیست یه فكری به حال گرونی كنید همه چیز گرون شده ،‌ اگر ماشین نخریم طوریمون نمیشه ولی نمیشه گشنه خوابید
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
۰
۰
خیلی خوب بلدن همه چیزرو گرون كنن اول كلی گرون می كنن بعد یه كمی ارزونش می كنن می گن كنترل تورم
رامین
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۷
۰
۰
یه عده به عرش و یه عده به فرش رفتن در دقیقه 90 چرا باید كسی كه پولش تو بانك برا رضای خدا بوده و قرض الحسنه به راحتی یه شبه بی ارزش بشه یكی هم با دلالی پولدار بشه تو یك شب 15 میلیون روی یك ماشین یعنی پس انداز 10 سال و تورم در سال اونا تا 25 سال از زندگی عقب میندازه این باخت در دقیقه 90 هست
بت شكن تاریخ
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۸
۰
۰
شركت های خودرو ساز(سایپا- ایران خودرو) واقعاً دارند ك ل ا ه برداری میكنند آخه خدا رو خوش میاد پراید از 8 میلیون تومان بشه 18 میلیون تومان؟؟؟؟؟؟؟/ تو كدام كتاب قانون نوشته شده؟؟ بابا جون مگر شما مسلمان نیستید؟ امیدوارم شركت سایپا و ایرانخودرو ورشكست بشوند و نابود.
افشین
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۰۸
۰
۰
والا نمیدونیم دیگه چی بگیم واقعا به حرفهای مسئولین نمیشه اعتماد كرد چون تجربه اینو ثابت كرده هرچیزی كه تو كشورمون قیمتش افزایش پیدا كرده به قیمت سابقش برنگشته ضمنا اینطوری حرف زدن فایده ای نداره باید سریع وارد عمل بشن وافرادی كه در سمت مسئول، سوء استفاده و به مردم خیانت كردن محاكمه وبه مردم معرفی بشن چون این جور افراد وقتی میبینن كسی با اونا برخورد نمیكنه راحت كارشونو انجام میدن فقط خدا به داد ما مردم برسه

نیازمندی ها