لیکوپن رنگدانهای است که در قرمزی بافت گوجهفرنگی هم تاثیر بسزایی دارد. آنتیاکسیدانهای موجود در گوجهفرنگی میتوانند با سلولهای سرطانی مبارزه کرده و مانع از ابتلا به بیماریهای قلبی شوند. نوشیدن یک لیوان آبگوجه فرنگی به بدن کمک میکند از افزایش سطح آنزیمها و پروتئینهایی که میتواند به بدن آسیب برساند، جلوگیری کند و به این ترتیب از هرگونه آسیب احتمالی به بافت ماهیچهای و مغز نیز جلوگیری میشود./ Daily mail
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا