لیکوپن رنگدانهای است که در قرمزی بافت گوجهفرنگی هم تاثیر بسزایی دارد. آنتیاکسیدانهای موجود در گوجهفرنگی میتوانند با سلولهای سرطانی مبارزه کرده و مانع از ابتلا به بیماریهای قلبی شوند. نوشیدن یک لیوان آبگوجه فرنگی به بدن کمک میکند از افزایش سطح آنزیمها و پروتئینهایی که میتواند به بدن آسیب برساند، جلوگیری کند و به این ترتیب از هرگونه آسیب احتمالی به بافت ماهیچهای و مغز نیز جلوگیری میشود./ Daily mail
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است