بدرقه پیکر بیگلری‌پور بر دوش مردم و هنرمندان

پیکر محمد بیگلری‌پور رهبر فقید ارکستر سمفونیک صداوسیما، صبح روز گذشته از مقابل مسجد بلال با حضور جمعی از هنرمندان و مسئولان فرهنگی تشییع شد.
کد خبر: ۵۳۱۵۷۶

به گزارش ایسنا، در این مراسم رئیس مرکز موسیقی صداوسیما با تسلیت درگذشت این هنرمند کشورمان در سخنانی گفت: بیگلری‌پور به معنای واقعی هنرمند بود. او هنرمندی متعهد و متدین بود و آثارش را واقعا در اختیار مردم قرار داده بود. او قلبش برای مردم می‌تپید.

او درباره ویژگی‌های بارز بیگلری‌پور گفت: او در طول زندگی‌اش آثار تاثیرگذار و مردم‌پسندی را خلق کرد و آنها را در اختیار مردم گذاشت. زنده‌یاد بیگلری‌پور در عرصه انقلاب و دفاع مقدس نیز آثار ارزشمندی را به یادگار گذاشته‌ است و خودش در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل به طور کامل حضور داشت و قطعات موسیقی آفرید.

تقی‌پور همچنین اظهار کرد: در تجلیل اخیری که برای این استاد بزرگوار گرفته بودیم، عنوان شد که او یک هفته شب و روز در استودیو می‌ماند و برای دفاع مقدس اثر موسیقی تولید می‌کرد.

مدیر مرکز موسیقی و سرود صداوسیما با بیان این ‌که زنده‌یاد بیگلری‌پور با مردم زندگی می‌کرد‌، گفت: او روحیه معنوی و لطیفی داشت و حضور بیگلری‌پور برای ما دلگرم‌کننده بود.

وی رهبر ارکستر سمفونیک صداوسیما را دارای یک وجهه مذهبی دانست و گفت: او هیچ‌گاه قرآن را در کتابخانه نمی‌گذاشت، چرا که معتقد بود انسان باید با قرآن زندگی کند و تمام وجوه زندگی‌اش با این کتاب مانوس باشد.

در مراسم تشییع پیکر بیگلری‌پور پیام‌های تسلیت محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور و علی لاریجانی رئیس مجلس قرائت شد ، سپس این هنرمند درگذشته، روی دوش هنرمندان و دوستانش به سمت قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) بدرقه شد تا در کنار مزار مادرش برای همیشه آرام بگیرد.

محمدحسین صوفی، معاون صدای جمهوری اسلامی ایران، حمید شاه‌آبادی معاون امور هنری وزارت ارشاد،‌ سیدمحمد میرزمانی مدیر دفتر موسیقی وزارت ارشاد و علی ترابی مدیر انجمن موسیقی ایران از جمله مدیران حاضر در این مراسم بودند؛ همچنین حسن ریاحی، ‌هوشنگ کامکار‌، عبدالحسین مختاباد‌، تقی ضرابی‌، مجید انتظامی‌، داوود گنجه‌ای‌، علی مرادخانی‌، بابک رضایی‌، محمد گلریز،‌ علی تفرشی‌، فریدون شهبازیان‌ و تعدادی دیگر از هنرمندان کشورمان هم برای بدرقه محمد بیگلری‌پور به مسجد بلال آمده بودند.قرار است پیکر دیگر استاد فقید موسیقی ایران یعنی همایون خرم هم امروز از مقابل تالار وحدت تهران تشییع شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها