راه‌اندازی «پاتوق شبانه» در رادیو جوان

سری جدید برنامه «پاتوق شبانه» از بهمن ماه از رادیو جوان آغاز می‌شود.
کد خبر: ۵۳۰۶۹۶

لیدا عرفانیان یکی از تهیه‌کنندگان و سردبیران برنامه «پاتوق شبانه» رادیو جوان در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن اعلام این‌که این برنامه از اول بهمن با رویکرد جدید پخش می‌شود، گفت: این برنامه قرار است در یک فضای شخصیت‌محور تقدیم علاقه‌مندان شود.

او با اشاره به این‌که پاتوق‌های مختلفی در استودیو خواهیم داشت، افزود: به دنبال چهره‌های طنز از شهرهای مختلف هستیم و پنج استان 100 درصد همکاری‌شان را با این برنامه اعلام کرده‌اند.

وی از اضافه شدن بخش‌های جدید دیگری به این برنامه خبر داد و گفت: تیتر گذشته، رادیو جیبی و شانسی از جمله بخش‌های جدیدی است که قرار است از اوایل بهمن به برنامه اضافه شود.

عرفانیان به بخش جدید این برنامه اشاره کرد و گفت: قرار است گروه‌های مختلفی را به پاتوق شبانه دعوت کنیم. در این راستا اولین گروهی که قرار است در این برنامه حاضر شود، یک گروه نمایش دانشجویی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها