در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایسنا، واحد اطلاعات اکونومیست در گزارش ماه دسامبر 2012 خود بدهیهای خارجی ایران در سال گذشته را 11 میلیارد و 600 میلیون دلار (7/2 درصد تولید ناخالص داخلی) برآورد و پیشبینی کرد که این میزان با دومیلیارد و 200 میلیون دلار کاهش در سال جاری به 9میلیارد و 400 میلیون دلار برسد که 4/1 درصد تولید ناخالص داخلی خواهد بود.
اکونومیست انتظار دارد طی سالهای آینده بدهیهای خارجی ایران روند نزولی خود را ادامه دهد، بهطوری که طی سال 1392 بدهی هشت میلیارد و 400 میلیون دلاری برای کشور به ثبت خواهد رسید و در سال 93 نیز رقم هشت میلیارد و یکصد میلیون دلار برای این شاخص پیشبینی شده است که به ترتیب 6/1 و 4/1 درصد تولید ناخالص داخلی خواهد بود.
سال 1394 بدهیهای خارجی ایران اندکی افزایش داشته و به هشت میلیارد و 500 میلیون دلار خواهد رسید و این در حالی است که سال 1395 این بدهی با ادامه روند صعودی برابر با هشت میلیارد و 900 میلیون دلار خواهد بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: