متهم پس از 41 روز فرار، دستگیر و تحویل پلیس آگاهی شد

جوان عصبانی 4 نفر را به گلوله بست

عامل تیراندازی مرگبار در بومهن، پس از 41 روز فرار هنگامی که برای تهیه پول برای خروج از کشور به تهران آمده بود، دستگیر شد.
کد خبر: ۵۲۹۱۴۷

به گزارش پلیس آگاهی تهران، ساعت 13 و 30 دقیقه هفتم آذر امسال از طریق مرکز فوریت های پلیسی 110، وقوع یک فقره درگیری در بلوار اصلی، روبه‌روی اداره آب به کلانتری 206 بومهن اعلام شد.

ماموران کلانتری با حضور در محل متوجه شدند در زمان نزاع دسته جمعی، سرنشین یک دستگاه خودروی 206 با تیراندازی، چهار نفر از شرکت‌کنندگان در نزاع دسته جمعی را هدف اصابت گلوله قرار داده است.

به این ترتیب 16 نفر از افراد شرکت‌کننده در درگیری دستگیر شدند و در ادامه با حضور ماموران کلانتری 206 در بیمارستان مشخص شد یکی از مجروحان حادثه تیراندازی به نام مجید سی‌وپنج ساله، بر اثر اصابت گلوله به شریان حیاتی پا و خونریزی شدید، قبل از رسیدن به بیمارستان فوت کرده و سه مجروح دیگر نیز که از ناحیه شکم، بازو و کتف مورد اصابت گلوله قرار گرفته بودند، تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند.

پس از حضور بازپرس شعبه پنجم دادسرای جنایی، کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی، عوامل تشخیص هویت و پزشکی قانونی در محل، پرونده‌ای با موضوع قتل عمد تشکیل و به دستور قاضی رسولی، به اداره دهم ویژه قتل پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد.

کارآگاهان اداره دهم اطلاع یافتند 16 متهم دستگیر شده که در زمان نزاع و درگیری با قمه و چاقو با یکدیگر درگیر شده‌اند، به انگیزه طرفداری از دو نفر به نا‌م‌ها‌ی حمید و ساسان که بر سر مالکیت 400 هزار متر زمین در منطقه پردیس و سیاه‌سنگ در جاده دماوند ـ نرسیده به بومهن با یکدیگر اختلاف دارند، در قالب دو گروه با هم درگیر شده و مقتول که به طرفداری از حمید در درگیری حضور داشته، هدف اصابت گلوله قرار گرفته است.

در ادامه تحقیقات، کارآگاهان، هویت قاتل را که در زمان درگیری تیراندازی و از محل فرار کرده بود، شناسایی کردند.

سرنشین خودروی 206 جوان بیست و پنج ساله‌ای به نام فرشید بود که بنابر اظهارات متهمان دستگیر شده و همچنین شاهدان درگیری، با اطلاع از موضوع درگیری در محل توقف می‌کند که با توجه به آن‌که خود وی نیز با حمید و ساسان بر سر مالکیت این اراضی اختلاف داشته، ناگهان مقتول با مشاهده وی به سمت او رفته و چاقویی را زیر گلویش قرار می‌دهد که پس از دقایقی تعداد دیگری از شرکت‌کنندگان در درگیری، به سمت خودروی پژو 206 وی رفته و شیشه‌های آن را می‌شکنند. در این زمان فرشید با سلاح کمری به سمت مقتول و سایر افراد تیراندازی و با خودرو فرار می‌کند.

با تحقیقات بعدی و مشخص شدن انگیزه اصلی درگیری، کارآگاهان اداره دهم، یازدهم آذر حمید و ساسان را دستگیر کردند که در ادامه رسیدگی به این پرونده مشخص شد این دو نفر با آن‌که نقش اصلی در ایجاد درگیری داشته‌اند، اما خودشان به هیچ عنوان در صحنه درگیری حضور نداشته‌اند.

در ادامه رسیدگی به این پرونده و در شرایطی که فرشید پس از ارتکاب جنایت از محل زندگی خود در منطقه سیاه‌سنگ متواری شده بود، کارآگاهان متوجه شدند وی پس از اطلاع از مرگ مقتول به مناطق غرب و شمال‌غرب کشور متواری شده است.

در ادامه، کارآگاهان اطلاع یافتند متهم قصد دارد از طریق مرزهای غربی از کشور خارج شود که با هماهنگی‌های لازم و همچنین هدایت عملیاتی مناسب، مانع از خروج وی از کشور شده و در حالی که فرشید برای تهیه پول به تهران آمده بود، وی را در مخفیگاهش در منطقه تهران‌نو، دستگیر و در بازرسی از وی سلاح کمری استفاده شده در صحنه جنایت را کشف کردند.

اعتراف به جنایت

فرشید پس از دستگیری به اداره دهم منتقل شد و در همان دقایق اولیه به تیراندازی منجر به جنایت اعتراف کرد. وی گفت: روز حادثه با خودرو در حال عبور از خیابان اصلی بودم که در مقابل اداره آب بومهن متوجه درگیری شدم. لحظه‌ای توقف کردم تا علت را جویا شوم که متوجه شدم درگیری میان دو گروهی است که هر کدام به طرفداری از حمید و ساسان ـ که من نیز با آنها بر سر مالکیت اراضی اختلاف دارم ـ با یکدیگر درگیر شده‌اند.

ناگهان در حالی که هنوز پشت فرمان خودرو نشسته بودم، مقتول قمه‌ای را زیر گلویم گذاشت. برای آن‌که او را بترسانم، سلاح را از زیر صندلی راننده بیرون آورده و او را تهدید به تیراندازی کردم، اما او با مشاهده سلاح، مرا مورد تمسخر قرار داد و عنوان کرد می‌خواهی مرا از یک اسباب‌بازی بترسانی؟ در همین زمان، چند نفر دیگر که متوجه حضور من در محل شده و از اختلاف من با حمید و ساسان اطلاع داشتند، شروع به شکستن شیشه‌های ماشین کردند. در آن موقع با بیرون آوردن سلاح از خودرو، شروع به تیراندازی کردم و پس از تمام شدن گلوله‌ها، بسرعت متواری شدم.

سرهنگ کارآگاه آریا حاجی‌زاده، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با توجه به اعتراف صریح متهم به ارتکاب جنایت، دستور بازداشت موقت وی از سوی مقام قضایی صادر شده و متهم در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها