به گزارش ایرنا، علی اصغر عنابستانی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: پیگیری مسئولان استان برای ارتقاء سطح خدمات اداری و ارتقاء برخی از مناطق استان به سطوح بالاتر در تقسیمات کشوری مورد موافقت اعضای هیات دولت و رئیس جمهوری قرار گرفت.
وی ادامه داد: بر اساس مصوبه هیات دولت، روستاهای گوجان و چلیچه در شهرستان فارسان و روستاهای سرخون، کاج و دشتک در شهرستان اردل به شهر ارتقاء یافت.
نماینده عالی دولت در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: هیات دولت همچنین با تغییر نام بخش طلائیه شهرستان لردگان به رودشت به مرکزیت روستای سردشت موافقت کرد.
عنابستانی ادامه داد:به استناد ماده 13 قانون تعاریف و ضوابط تقسیمات کشوری، هیات دولت با ایجاد شهرستان سامان با دو بخش مرکزی و سامان به مرکزیت شهر سامان شامل دهستان های سامان و چما و بخش زاینده رود به مرکزیت روستای هوره موافقت کرد.
وی ادامه داد:با ایجاد شهرستان بن و ابلاغ آن از سوی معاون اول رئیس جمهوری، این بخش از ترکیب بخش مرکزی به مرکزیت شهر بن شامل دهستانهای وردنجان و حومه و بخش شیدا به مرکزیت روستای یانچشمه ایجاد شد.
به گزارش ایرنا، با ارتقای بن و سامان به سطح شهرستان، چهارمحال و بختیاری دارای 9 شهرستان شد و تعداد شهرهای این استان به 36 شهر رسید.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم