حمله نظامیان انگلیسی به خانه های مردم جنوب بغداد

جام جم آنلاین: صدها نظامی انگلیسی روز پنجشنبه به خانه های طرفداران صدام(!) در بغداد حمله کردند. به گزارش رویترز حدود 500 نظامی انگلیسی در این حملات 80 عراقی را دستگیر و وسایل و تجهیزات بمب سازی را توقیف کردند.
کد خبر: ۵۲۸۱۲

این عملیات بخشی از عملیاتی است که از دو روز پیش بوسیله 5 هزار نفر از نیروهای امریکایی انگلیسی و عراقی برای از بین بردن «مثلث مرگ» در جنوب بغداد آغاز شده است. این نیروها چهارشنبه شب به چند روستا نیز در جنوب بغداد حمله کردند.
سروان دیوید نورز از واحد 24 تفنگداران امریکایی گفت این عملیات در روزهای آینده با حمله به پناهگاههای افراد مظنون ادامه خواهد یافت اگرچه بشدت و گستردگی حملات فلوجه نخواهد بود. اما با دقت شکیبایی و تداوم انجام خواهد شد.
پس از عملیات فلوجه که نیروهای امریکایی می گویند در آنجا 1200 شورشی را کشتند و هزار نفر از آنان را دستگیر کردند ارتش امریکا می گوید بقیه مناطق ناآرام عراق را تا قبل از انتخابات 30 ژانویه آرام خواهد کرد.
آسوشیتدپرس می افزاید منطقه جنوب بغداد در ساحل شرقی رود فرات جولانگاه شورشیانی است که غالبا به نیروهای امریکایی نیروهای امنیتی و پلیس عراق و زوار شیعه ای که عازم زیارت اماکن مقدس نجف و کربلا هستند حمله می کنند.

حمله جدید امریکا به شهرهای جنوب بغداد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها