حسن پلارک پیش از ظهر دوشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان فارس افزود: سامرا از جمله اولویتهای ما در بحث بازسازی عتبات عالیات است که در این خصوص با توجه به زمینه های موفق استان فارس در بحث عتبات عالیات بازسازی این منطقه را به استان فارس واگذار کرده ایم.
رئیس بازسازی عتبات عالیات کشور با بیان اینکه طرح جامع توسعه عتبات در شهر کربلا به اتمام رسیده، افزود: برای اینکه در بحث بازسازی عتبات عالیات کار خود را ادامه دهیم نیاز به یک سری اقدامات زیر بنایی داشتیم که در این راستا طرح جامع توسعه عتبات در شهر کربلا در دستور کار قرار گرفته و در حال حاضر این طرح به اتمام رسیده است.
وی یادآورد شد: شعاع 200 متری اطراف حرم تمام شده و تمامی زیرساختها در این منطقه به وجود آمده است.
پلارک ادامه داد: طرح توسعه حرم حضرت علی (ع) نیز در حال انجام است و در حال حاضر 24 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
رئیس بازسازی عتبات عالیات کشور یاد آور شد: طبق برنامه ریزیهای انجام شده تمامی حرم های مطهر در عتبات عالیات با فضای توسعه 10 برابری روبرو خواهند شد که البته کارهای میان مدت ما در حال انجام است و کارهای بلند مدت را در این منطقه آغاز کرده ایم.
پلارک تصریح کرد: استان فارس در بحث بازسازی عتبات عالیات موفقیتهای چشمگیری داشته و امروز درهر نقطه از حرمین شریفین که نگاه می کنیم شاهد هنرنمایی هنرمندان استان فارس هستیم.
در این مراسم جابرمهدیار به عنوان مسئول ستاد عتبات عالیات استان فارس و عبد الرسول مختارنژاد به عنوان رئیس ستاد بازسازی شهر سامرا معرفی شدند.(مهر).
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم