خرید و فروش، باعث لغو امتیاز مسکن مهر می‌شود

مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس درباره هرگونه خرید و فروش غیرقانونی امتیاز مسکن مهر هشدار داد و گفت: هرگونه خرید و فروش باعث لغو امتیاز خواهد شد.
کد خبر: ۵۲۵۸۷۵

مهدی هدایت در مصاحبه با رادیو اقتصاد افزود: خرید و فروش امتیاز مسکن مهر تابع شرایط خاص و میان واجدان شرایط مسکن مهر است و فروش آن به افراد دیگر در بنگاه‌های مشاور املاک و مسکن غیرقانونی است و با هر موردی که مشاهده شود، برخورد و امتیاز مسکن مهر را حذف خواهیم کرد.

وی با بیان این‌که واجدان شرایط هم نیازی ندارند وارد این بازار غیرقانونی و زیان‌ده شوند، گفت: ثبت‌نام مسکن مهر برای افراد واجد شرایط در شهر پردیس از طریق دفاتر این شرکت یا دفاتر پستی ادامه دارد و کسانی که شرایط آن را دارند، می‌توانند از مسیر قانونی اقدام و نام‌نویسی کنند.هدایت تاکید کرد: بر روند ساخت‌وساز و مسائل بازار مسکن مهر در پردیس نظارت کامل داریم و از شهروندان می‌خواهیم وارد داد و ستدهای غیرقانونی و نامطمئن نشوند، چون حتما متضرر خواهند شد و در هر زمان که این موضوع مشخص شود، بلافاصله امتیاز مسکن مهر را لغو خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها