دستگیری عامل فروش پایان‌نامه‌های دانشجویی

رئیس پلیس فتای استان ایلام از دستگیری فردی که از طریق اینترنت به صورت غیرمجاز پایان‌نامه‌های دانشجویی می‌فروخت خبر داد.
کد خبر: ۵۲۲۸۰۶

سرهنگ نعمت قباد زاده در گفت‌وگو با پایگاه خبری پلیس گفت: در پی ارجاع پرونده شکایت شخصی از دادسرا به این پلیس مبنی بر فروش غیرقانونی پایان‌نامه دانشجویی رسیدگی به موضوع آغاز شد.

وی افزود: پس از تحقیقات تکمیلی مشخص شد فردی با دریافت پول، پایان‌نامه دانشجویان را بدون اخذ اجازه و ذکر منبع و نویسنده از طریق اینترنت به متقاضیان می‌فروشد.

سرهنگ قبادزاده یادآور شد: با توجه به دلایل و مستندات، ماموران به محل سکونت متهم اعزام و وی را دستگیر و به پلیس فتا منتقل کردند.

با اعتراف متهم به فروش غیرقانونی پایان‌نامه‌های دانشجویی، دستور قضایی در این ارتباط صادر شد.

رئیس پلیس فتای استان ایلام هشدار داد: دانشجویان از خرید پایان‌نامه‌های بدون ذکر منبع و نویسنده که سرقت علمی محسوب می‌شود، خودداری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها