شیرکوند دو جلسه حق همراهی شهرداری ارومیه را در لیگ برتر ندارد

جریمه 10 میلیونی برای ضارب داور والیبال

کمیته انضباطی فدراسیون والیبال احسن شیرکوند ملی پوش سابق باشگاه شهرداری ارومیه را به دلیل برخورد فیزیکی با داور دیدار این تیم و سایپا به دو جلسه محرومیت و ده میلیون تومان جریمه محکوم کرد.
کد خبر: ۵۱۷۸۴۷

پس از آنکه شیرکوند در جریان دیدار تیم‌های شهرداری ارومیه و سایپای کرج در چارچوب لیگ برتر، پس از دریافت کارت زرد از داور مسابقه او را از بالای چهارپایه مخصوص داوری پایین کشید و با او گلاویز شد، دیروز کمیته انضباطی فدراسیون والیبال در این رابطه تشکیل جلسه داد و این بازیکن را مسبب ماجرا دانست.

در این نشست که اصغرزاده، مدیرعامل و شیرکوند، بازیکن تیم والیبال شهرداری ارومیه حضور داشتند، ابتدا گزارش امیدوار حاتمی، ناظر مسابقه خوانده شد؛ این گزارش حکایت از آن داشت که احسن‌الله شیرکوند با رفتار غیر ورزشی به داور مسابقه هجوم برده و موجب برهم زدن نظم سالن مسابقه شده است. سپس یزدان پناه (داور مسابقه) پیرامون شکایت خود نکاتی را ایراد کرد و شکایت خود را نسبت به رفتار توهین‌آمیز شیرکوند ابرازکرد.

در ادامه این نشست، شیرکوند و همچنین مدیرعامل باشگاه بابت حوادث پیش آمده عذرخواهی کردند تا در نهایت کمیته انضباطی با توجه به ابراز ندامت، این بازیـــکن را به دو جلسه محرومیت قطعی همراه با دو جلسه محرومیت تعلیقی از زمان صدور حکم تا پایان مسابقه‌ها به همراه ده میلیون تومان جریمه نقدی محکوم کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها