به گزارش ایسنا، رهبران جریان 14 مارس (طرفداران سعد حریری) با برگزاری نشستی اعلام کردند دولت نجیب میقاتی نخستوزیر لبنان را تحریم کردهاند. آنها از میقاتی خواستند با استعفای خود راه را برای تشکیل یک دولت نجات ملی در لبنان فراهم کند.
شرکتکنندگان در این نشست با صدور بیانیهای از شورای امنیت و اتحادیه عرب نیز خواستند تا علیه مقامات سوریه اقدامی جدی انجام دهند و مانع آنچه که دخالت در امور لبنان توسط دمشق خواندند، شوند. مخالفان لبنانی همچنین خواستار لغو تمامی توافقنامههای امنیتی موجود میان لبنان و سوریه شدند و اعلام کردند سفیر سوریه در لبنان باید از بیروت اخراج شود. روز گذشته نمایندگان گروه 14 مارس از شرکت در پارلمان نیز خودداری کردند. به نظر میرسد یک بار دیگر میرود تا جروبحثهای سیاسی میان جریانهای 8 و 14 مارس برای تعیین دولت آینده، فصل جدیدی از تنشها و بحرانهای سیاسی را در این کشور به وجود آورد. دو روز پیش نجیب میقاتی اعلام کرد قصد استعفا در چنین شرایطی را ندارد. وی خطاب به مخالفان دولت گفت: دیگران باید در مواضع خود تجدیدنظر کنند و مواضع خود را تغییر دهند تا ما نیز شیوه خود را عوض کنیم.
میقاتی ادامه داد: مساله استعفا را خود ما هفته گذشته مطرح کردیم و اعلام کردیم که دلبستگی به قدرت و منصب نداریم، اما این که برخیها بخواهند خون دیگران را به گردن ما بیندازند، قابل قبول نیست. پس از ترور وسام الحسن رئیس سازمان اطلاعات لبنان میقاتی استعفای خود را تقدیم میشل سلیمان رئیسجمهور لبنان کرد، اما سلیمان از او خواست در حال حاضر به کار خود ادامه دهد. پس از وسام الحسن، فردی به نام عماد عثمان به جانشینی او برگزیده شد که دیروز گفته شد دو فرد مسلح ناشناس مقابل منزل وی اقدام به تیراندازی کردند. در این حادثه ظاهرا به کسی آسیب نرسیده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم