افتتاح 32 واحد تعاونی در اردبیل

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: همزمان با هفته تعاون 32 واحد تعاونی در استان اردبیل به بهره‌برداری می‌رسد.
کد خبر: ۴۹۹۳۱۳

"حسین منوری" صبح امروز در مراسم گرامیداشت روز تعاون در اردبیل با گرامیداشت هفته تعاون و بیان اهمیت و جایگاه این بخش در توسعه اقتصادی اظهار داشت: این پروژه‌ها فردا با حضور مسئولان استانی و کشوری افتتاح می‌شود.

وی افزود: این تعاونی‌ها با تعداد اعضای 809 نفر و با سرمایه‌گذاری 246 میلیارد ریال آغاز به کار خواهند کرد.

تشکیل تعاونی‌های کشاورزی مهر در اولویت است

این مسئول بحث توسعه بخش کشاورزی و تسهیلات ارائه شده از این طریق را به متقاضیان و کارآفرینان یادآور شد و گفت: با توجه به اینکه استان اردبیل از استان‌های مستعد در بخش کشاورزی بوده و اولویت توسعه آن نیز همین بخش است، سعی کردیم در قالب کار گروه اشتغال با همراهی مسئولان و دست‌اندرکاران استان فرصت‌های اشتغال متنوعی را در این بخش فراهم آوریم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل ادامه داد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل به عنوان عضو اصلی این کار گروه سعی می‌کند اشغال فراهم شده را به سمت تعاونی‌ها و حرکت‌های گروهی سوق بدهد تا اعضای آن بتوانند از این طریق که اغلب نیز افراد تحصیل کرده دانشگاهی هستند در همان روستاها و محل کشت و زرع خود اشتغال پیدا کنند.

منوری افزود: تسهیلات پرداخت شده در این حوزه با نرخ سود هفت درصد است که با معرفی به بانک کشاورزی متقاضیان می‌توانند از تسهیلات بانکی و همچنین زمین مورد نیاز به عنوان ابزار کار استفاده کنند.

این مسئول با اشاره به شکل‌گیری 60 شرکت تعاونی کشاورزی مهر در استان اردبیل ابراز داشت: 80 شرکت نیز در مرحله ثبت هستند.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها