راه‌اندازی خط پرواز رشت به استانبول

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی سردار جنگل رشت از راه اندازی خط پرواز رشت به استانبول خبر داد.
کد خبر: ۴۹۷۶۰۵

فتاح رضوانی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: اولین پرواز رشت به استانبول روز پنج شنبه دوم شهریور از فرودگاه سردار جنگل رشت انجام شد و این پرواز‌ها تا ششم مهر ماه ادامه دارد.

وی خاطر نشان کرد: پروازهای داخلی فرودگاه رشت به مقصد شیراز روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه، تهران همه روزه، مشهد بجز چهارشنبه همه روزه، عسلویه روزهای شنبه و چهارشنبه، بندرعباس یکشنبه، سه شنبه، پنج شنبه و جمعه، اصفهان یکشنبه، اهواز چهارشنبه، جمعه و استانبول روزهای پنج شنبه هر هفته انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در هفته 72 سورتی پرواز از فرودگاه رشت به مقاصد مذکور انجام می‌شود.

مدیرکل فرودگاه بین‌المللی سردار جنگل رشت گفت: علاوه بر این پروازها از دوازدهم شهریور ماه سال جاری پرواز رشت به بغداد و نجف که به دلیل ماه مبارک رمضان متوقف شده بود، در روزهای یکشنبه هر هفته به این مقاصد از سرگرفته می‌شود.

وی ادامه داد: فرودگاه رشت همه روزه از ساعت شش و 30 دقیقه صبح تا 20 و 30 دقیقه شب برای انجام پروازهای شرکت‌های مختلف هواپیمایی به مقاصد داخل و خارج از کشور فعال است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها