تولید سالانه170 هزار تن خرما در سیستان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: سالانه در این استان 170 هزار تن خرما تولید می‌شود که با بسته‌بندی متفاوت می‌توان آن را صادر کرد.
کد خبر: ۴۹۳۶۶۷

"نادر میرشکار" در تشریح این خبر گفت:با توجه به تولید بیش از 170 هزار تن خرما در سال می‌توان خرما را با بسته‌بندی متفاوت صادر کرد و حتی زمینه تولید محصولات جانبی از جمله شیره خرما،‌ سرکه،‌ شهد، عسل، تمبر، الکل و شکلات و سایر فرآورده‌های خرما را در استان با همکاری بخش خصوصی فراهم کرد.

وی افزود: در سه ماه نخست امسال نیز 2 هزار و 139 تن کالا به ارزش 3 میلیون و 364 هزار دلار از استان صادر شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان ادامه داد: در سال گذشته، 23 هزار تن خرما با ارزش 21 میلیون و 683 هزار دلار به سایر کشورها صادر شده است.

میرشکار بیان داشت: صنایع بسته‌بندی،‌ نگهداری و فرآوری خرما در شهرستان‌های ایرانشهر،‌ زاهدان،‌ سرباز و سراوان ایجاد شده که در زمینه‌های درجه‌بندی و بسته‌بندی خرما، شهد خرما و شکلات خرما فعالیت می‌کنند و تعداد 20 سردخانه بالای صفر برای نگهداری خرما نیز در استان وجود دارد.

وی گفت: خرمای استان از گمرکات زاهدان، میلک و پیشین و بازارچه‌های کوهک،‌ جالق، میلک و پیشین صادر شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برای استفاده از تجهیزات و تکنولوژی پیشرفته بخش خصوصی با توجه به ظرفیت استان در زمینه تولید خرما که این استان بیشترین سطح زیر کشت خرما و دومین تولید کننده خرمای کشور است باید فعالیت چشمگیرتری انجام شود که قطعاً دولت نیز در زمینه ایجاد صنایع فرآوری حمایت‌های لازم را خواهد کرد.

میرشکار اضافه کرد: با ایجاد ارزش افزوده، استان می‌تواند در زمینه صادرات به کشورهای اروپایی و حوزه خلیج فارس و آسیای میانه نیز به صورت فعال‌تر اقدام کند.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها