آخرین آمار زائران ایرانی در مکه و مدینه

همزمان با ورود آخرین کاروان زائران و عمره‌گزاران ایرانی به مکه‌ی مکرمه، شهر مدینه از زائران ایرانی خالی شد.
کد خبر: ۴۹۱۸۵۲

خداحافظی از شهر مدینه برای زائرانی که پس از سال‌ها انتظار، توفیق دیدار این شهر را یافته‌اند، دشوار است. زائران خانه‌ی خدا پس از توقف یک هفته‌ای در این شهر باید از آن دل بکنند و عازم سرزمین مکه شوند. در ماه رمضان حضور برخی زائران در این شهر 10 روز بود.

این دل کندن اگرچه در پس خود، شوقی به اندازه‌ی دیدار خانه‌ی خدا را دارد، اما در عمل، برای زائرانی که تازه به شمیم مرقد پیامبر بزرگوار اسلام عادت کرده‌اند، بسی دشوار است. حکایت دوری و دل کندن از معشوق و سرزمین رؤیایی که همواره در طول عمر و در تمام دعاها، آرزوی زیارت آن را داشتند.

در عملیات عمره‌ی امسال بیش از 730هزار زائر ایرانی به عمره‌ی مفرده اعزام شدند با گذشت بیش از شش‌ماه از اعزام زائران ایرانی به سرزمین وحی، اکنون بیش از شش‌هزار زائر ایرانی در مکه‌ی مکرمه حضور دارند.

این گروه از زائران ایرانی به مدت 10 روز در مکه حضور دارند و روز پایانی عمره در این شهر مقدس، 18 مردادماه اعلام شده است. طبق آخرین گزارش‌های رسیده، در حال حاضر زائران ایرانی که شامل 46 کاروان هستند، در 12 هتل در مکه اسکان داده شده‌اند.

طبق برنامه‌ریزی انجام‌شده، آن دسته از زائرانی که مدت حضور 10 روزه‌ی آن‌ها در مکه‌ی مکرمه پایان یافته است، به‌زودی به کشور باز خواهند گشت.

نمایندگی مرکز پزشکی حج و زیارت اعلام کرده است که در درمانگاه‌های حضرت مهدی (عج) مستقر در هتل ابراج التیسیر به‌صورت 16 ساعته از ساعت 8 صبح تا 24 فعالیت خواهد کرد. همچنین درمانگاه حضرت زهرا (س) مستقر در هتل ماسات الاصیل به‌صورت هشت ساعته از ساعت 10 تا 12 صبح و عصرهای از ساعت 17 تا 23 آماده‌ی خدمات‌رسانی به زائران در مکه‌ی مکرمه است. درمانگاه امام علی علیه‌السلام مستقر در هتل دارهادی نیز به‌صورت شبانه‌روزی به فعالیت خود ادامه خواهد داد. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها