صدای «عصر ظهور» به گوش می رسد

«نوستر داموس» بسیاری از آنچه گفت ؛ همان شد: وقوع انقلابی در ایران به سال 1979 م ، وقوع جنگی علیه ایران ، فروپاشی ابرقدرتی در شرق ، وقوع دوباره جنگی در خاورمیانه ، لشکرکشی غربیان به همین منطقه ، کشتاری خونین در کشورهای عربی ، اسلامی و... ظهور مردی که منجی عدالت می شود و مسیحیان نیز ، در کنار مسلمانان به او اقتدا می کنند ، تا این که می شود شهره آفاق.
کد خبر: ۴۹۱۷۵

تحولات و حوادث اخیر منطقه از چند زاویه قابل بررسی است که پیش بینی فردی چون نوستر داموس که حوادث آینده را در آینه ضمیر روشن خود می دید، تایید می کند:
1- امریکا به عراق نیامد که از آن بیرون نرود اما حوادث به گونه ای رقم خورده که راه برون رفتی از آن نیست. سرنوشت انتخابات آینده ریاست جمهوری امریکا به سمت هر حزبی که رقم بخورد ، با وضعیت آینده امریکا در عراق گره زده است . باز هم نمی توان به سادگی راه برون رفتی را برای آن متصور دانست. نتیجه ابتدایی این که ؛ امریکا باید در عراق بماند تا روزی که یا با تثبیت سیاسی از این کشور خارج شود و یا این که با بحرانهای مداوم در آرزوی همان تثبیت ، ماندن خود را تمدید کند. پاول راست می گفت که «این جا باتلاق بزرگی است که بیرون آمدن از آن ، کار ساده ای نیست» بنابراین ، آینده منطقه ، همچنان آینده بی ثباتی است و امریکا در همسایگی کشورهایی که برای به دست آوردن زمینه نفوذ در آنها ، میلیاردها دلار طی لااقل 4 دهه هزینه کرده است ، در حال از دست دادن نفوذ مردمی و اصطلاحا همان «مشروعیت سیاسی» است.
2- این بحران ، یک وجه ندارد: وجود و ادامه بحران عراق ، دامن کشورهای دیگر را دیر یا زود خواهد گرفت. شمارش معکوس بی ثباتی سیاسی و بروز نارضایتی هایی که به «ناآرامی های اجتماعی و سیاسی» در کشورهای همسایه منجر خواهد شد ، آغاز شده است . قرار گرفتن عربستان در لیست سیاه ، نقطه اوج پایان این مرحله مقدماتی است که از سوی امریکا صورت گرفت. یمن از دیرباز نقطه ناآرامی بوده است . اردن ، سوریه ، مصر و لبنان به دلیل درگیری های تاریخی و سیاسی بر سر مساله فلسطین با اسرائیل ، دوباره مورد تعدیهای سیاسی و احیانا نظامی واقع خواهند شد و تل آویو ، در سایه بحران عراق ، ماشین ترور خود را در خارج از مرزها با ترور یکی از رهبران حماس در دمشق روشن کرده است . ایران به عنوان کشوری محوری ، همچنان در این لیست سیاه قرار دارد و کشورهای عربی به موازات درگیر شدن با منافع اسرائیل ، بیشتر از امریکا دور خواهند شد و این یعنی نزدیک شدن به برهم خوردن نقطه ظاهری تعادل و ثبات سیاسی در منطقه که تاکنون وجود داشته است.
3- آن طرف تر چین و روسیه با منافع امریکا همگرایی ندارند. یادمان باشد که در جریان «سارس» این بیماری مشکوک سیاسی اشپیگل تیتر زد، «امریکا دهان چین را بست» این تیتر ، زیر عکسی از رئیس جمهوری چین بر روی جلد این مجله چاپ شده بود که بر روی دهان رئیس جمهوری یک ماسک تنفسی گذاشته شده که آن روزها به خاطر مبتلا نشدن به سارس ، همه مردم چین از آن استفاده می کردند. در ادامه تحولات و ناآرامی های پیش روی در منطقه ، چین شاید زودتر از روسیه با امریکا درگیر شود. بویژه وقتی منطقه خلیج فارس و افزایش غیرقابل مهار بهای نفت همچنان با بحران و شوک مواجه باشد ، پای دیگران را راحت تر از پیش به این منطقه باز خواهد کرد. از تحولات آینده احتمالی دیگر هم می توان سخن گفت...اما ظهور منجی به همین دلایلی که در کتب روایی معتبر اهل تسنن و تشیع و پیشگویی های تاریخی منابع دیگر ادیان از مدتها پیش بحث آن را به میان کشیدند ، هم اکنون کاملا قابل لمس و پیش بینی است ، تحولات امروز و آنچه می توان از تحولات پیش روی فهمید ، زمان ظهور منجی عدالت گستر حضرت حجت بن الحسن عج را قابل درک می کند.

مجید رضائیان
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها