موزیسین مشهور آمریکایی متهم به قتل شد

جام جم آنلاین: فیل اسپکتور موزیسین مشهور آمریکایی و خالق آلبوم «Wall of Sound» به قتل عمدی یک هنرپیشه هالیوود متهم شد.
کد خبر: ۴۹۰۹۸

اسپکتور پیشتر در دادگاه بدوی از این اتهام مبرا شده بود. به گزارش روزنامه های آمریکا پلیس نوزده ماه پیش به درخواست اسپکتور به خانه وی رفت و در آنجا با جنازه لانا کلارکسون هنرپیشه درجه دوم هالیوود که در چند سریال تلویزیونی نیز ایفای نقش کرده بود روبرو شد.
اسپکتور در بازجویی های اولیه گفت که لانا ناگهان اسلحه ای را در اورده و پس از گذاشتن آن در دهانش شلیک کرده است.
به این ترتیب و بر اساس شواهد اولیه خودکشی کلارکسون برای پلیس و دادگاه محرز شناخته شد اما پس از تحقیقات کامل تری که از سوی کارشناسان پلیس بعمل آمد و با توجه به استنادات ارائه شده از سوی پزشکی قانونی که پس از کالبد شکافی مقتول به دست آمده بود برای کارشناسان محرز شد که خودکشی در کار نبوده و این هنرپیشه به قتل رسیده است.
کارشناسان پلیس به این نتیجه رسیدند که موزیسین مشهور آمریکایی ملارکسون را کشته وسپس اسلحه را در دهان او گذاشته و به نوعی صحنه سازی کرده است تا مرگ وی خودکشی به نظر بیاید.
اسپکتور پنجاه و سه ساله هم اینک با قرار وثیقه 1.4 میلیون دلاری ازاد است.
اسپکتور در نامه ای به دادگاه خود را بیگناه دانسته و از قاضی خواسته است تا بیگناهی وی را ثابت کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها