علیرضا مرادیبیستونی افزود: محوطه آثار تاریخی شکارگاه خسرو در مجموعه تاریخی طاقبستان کرمانشاه برای محصور کردن محوطه نردهگذاری میشود.
وی افزود: مجموعه آثار تاریخی شکارگاه خسرو در بلوار طاقبستان در حدود دو کیلومتری آثار ملی طاقبستان واقع است که هماکنون از صد هکتار مساحت آن، 60 هکتار باقیمانده است.
مدیر پایگاه میراث فرهنگی طاقبستان با اشاره به این که 40 هکتار از این محوطه تاریخی در زمانهای گذشته در زیر بافت شهری مدفون شده است، یادآور شد: برای حفاظت از این آثار و محوطه نسبت به نردهگذاری در مساحتی بیش از 5000 مترمربع، به طول تقریبی 2500 متر اقدام کردیم.
مرادی بیستونی با اشاره به آغاز این عملیات از هفته گذشته، افزود: حدود سه میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار از محل اعتبارات استانی سال 90 برای این پروژه در نظر گرفته شده است. (ایسنا)
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم