تشکیل بانک کارآفرینی برای ایثارگران و فرزندان شهدا

معاون امور استان‌های جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار از تشکیل بانک کارآفرینی برای ایثارگران و فرزندان شهدا در آینده نزدیک خبر داد.
کد خبر: ۴۸۶۵۴۵

"محمد کاظم توحیدی" گفت:‌ هم اکنون بیش از 30 هزار نفر در جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگذار عضویت دارند که وجود این تعداد عضو پتانسیل‌های بسیاری را فراهم آورده است.

وی با اشاره به وظایف تعریف شده برای این جمعیت اظهار داشت: بنیاد شهید و امور ایثارگران وظیفه تامین معیشت و رفاه خانواده شهدا و جانبازان را بر عهده دارد و ما در کنار ابنیاد بحث صنوف ایثارگران را پیگیری کرده و دغدغه اصلی این جمعیت حفظ فرهنگ شهادت و ایثارگری است. از آنجایی که جمعیت ایثارگران و شهدا و خانواده آنان رقم بسیار بالایی را در جامعه به خود اختصاص داده‌اند ما باید برای حفظ شان و جایگاه آنان فعالیت‌های خود را متمرکز کنیم. معاون امور استان‌های این جمعیت خاطر نشان کرد:‌با توجه به طرح ریزی های انجام شده در آینده نزدیک بانک کارآفرینی با توجه به تخصص های افراد عضو در این جمعیت شکل خواهد گرفت تا مشکل اشتغال برای خانواده ایثارگران و شهدا از بین برود.

توحیدی به نقش حمایتی این جمعیت در تامین هزینه‌های ازدواج فرزندان شهدا و جانبازان نیز اشاره کرد و گفت: متاسفانه فرزندان شهدا و جانبازان با عبور از سن نوجوانی تحت هیچ گونه حمایتی قرار نمی گیرند لذا در این زمینه باید کارهای بیشتری صورت گیرد و این دست از جوانان را که در سن ازدواج قرار گرفته‌اند یاری رساند. خوشبختانه هم اکنون با پیمان‌کارانی که در زمینه برگزاری مراسم عروسی فعالیت دارند رایزنی‌های لازم صورت گرفته تا این امر مقدس بدون هیچ چالشی برای جوانان ایثار گر و فرزندان شهدا مهیا شود.

وی با بیان اینکه طی روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری نشست مشترکی با مدیران استانی جمعیت فرزندان شاهد و ایثارگر نواندیش خدمتگزار برگزا خواهد شد گفت: در این جلسه از هر استان سه نفر به نمایندگی حضور خواهند داشت تا به بررسی چالش‌ها و رفع موانع موجود در پیشبرد اهداف فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت پرداخته شود. با نیاز سنجی های انجام شده در طی این نشست امیدواریم فضا برای خدمت رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران بیش از پیش باز شود.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها