باقری: آنهایی که المپیکی‌ شدند مزد زحمات خود را گرفتند

خط و نشان کیانوش رستمی برای طلای المپیک

سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری به دنبال آخرین رکوردگیری انجام شده در بجنورد و معرفی شش ملی‌پوش وزنه‌برداری برای حضور در المپیک لندن، گفت:‌ وزنه‌برداران انتخاب شده مزد زحمات خود را گرفتند.
کد خبر: ۴۸۴۶۵۷

در این رکوردگیری که چهارشنبه گذشته در بجنورد انجام شد، کیانوش رستمی قهرمان جهان در دسته 85 کیلو، درخشش قابل توجهی از خود نشان داد تا با بهبود رکورد المپیک در این دسته به میزان 5 کیلوگرم،‌ نظرهای بسیاری را متوجه خود کند. کیانوش که به لطف وجود حریفی جهانی چون سهراب مرادی، سفت و سخت تمرین می‌کند، در رکوردگیری انجام شده با زدن وزنه 179 کیلو در یکضرب و 220 کیلو در دوضرب، عزم خود را برای ایستادن بر سکوی نخست المپیک نشان داد تا این درخشش موجی از شور و امید را در اردوی تیم ملی حکمفرما سازد. موضوعی که باعث شد با وجود دور بودن بهداد سلیمی از شرایط ایده ال و رسیدن سجاد انوشیروانی به او در رکوردگیری انجام شده، کوروش باقری از وضعیت تیم ملی اظهار رضایت کند.

باقری با ابراز رضایت از اردوی تیم ملی در بجنورد، گفت: رکوردگیری صورت گرفته بسیار رضایت بخش بود و وزنه‌برداران تیم ملی نشان دادند که تمرینات بسیار موثر بوده است.

به گفته سرمربی تیم ملی، اعضای انتخاب شده در تهران نیز اردوی 20 روزه‌ای را برای آمادگی بیشتر قبل از اعزام به لندن برپا خواهند کرد.

در پایان تمرینات یک ماهه در بجنورد و پس از رکوردگیری، سهراب مرادی و کیانوش رستمی در 85 کیلوگرم، سعید محمدپور در 94 کیلوگرم، نواب نصیرشلال در 105 کیلوگرم و بهداد سلیمی و سجاد انوشیروانی در دسته 105+ کیلوگرم در ترکیب نهایی تیم ملی وزنه‌برداری برای حضور در المپیک قرار گرفتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها