70 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیتون

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از واگذاری ۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیتون در کشور خبرداد و افزود: عملیات انتقال آب و همچنین حفر چاه در مناطق طارم و رودبار الموت آغاز شده است و به زودی وارد فاز اجرایی در خواهد آمد.
کد خبر: ۴۷۹۵۷۴

صفری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار داشت: ۶ کارخانه تولید فرآورده‌های زیتون هم اکنون در استان وجود دارد.

رییس سازمان جهادکشاورزی با بیان این‌که برای ساماندهی کارگاه‌های کوچک زیتون طرحی با نام طرح سلامت در استان در حال اجراست افزود: این طرح مورد استقبال وزارت بهداشت و درمان قرارگرفت و در سفرسوم هیات دولت نیز از محل اعتبارات توسعه کشاورزی مصوب شد.

وی هدف از اجرای این طرح را ساماندهی این کارگاه‌های کوچک و تبدیل آنها به تعاونی برای برندسازی در سطح کشور دانست و ادامه داد: فرآیند برند سازی درسطح کشور امری است که به تازگی شروع شده است و باید برای تبدیل محصولات به برندهای با قدرت و مشهور تلاش زیادی شود.

وی در ادامه با بیان این‌که ساماندهی فرآوری زیتون در سطح کارخانجات بزرگ و کارگاه‌های کوچک در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین قرار دارد ابراز امیدواری کرد با روند پیش رو آینده خوبی در انتظار زیتون قزوین باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها