جدایی اینترنت و اینترانت تا پایان شهریور

وزیر ارتباطات در جشنواره ملی فاوا گفت: به منظور راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات، تا پایان نیمه اول امسال شبکه‌های اینترنت و اینترانت از هم تفکیک می‌شود.
کد خبر: ۴۷۴۷۷۳

به گزارش فارس، رضا تقی‌پور افزود: گردش مالی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ظرف 2 سال گذشته از 8100 میلیارد تومان در سال 88 به 15 هزار میلیارد تومان در سال 90 افزایش یافته که نشان از رشد دو برابری گردش مالی حوزه فناوری اطلاعات طی 2 سال اخیر دارد.

وی درخصوص شبکه ملی اطلاعات گفت: وزارت ارتباطات باید این شبکه را تا پایان برنامه پنجم راه‌اندازی کند که قرار است در 3 فاز اجرایی شود.

تقی‌پور توضیح داد: فاز اول این شبکه تا پایان نیمه اول امسال به پایان می‌رسد و شامل تفکیک شبکه‌های اینترنت و اینترانت است. وی ادامه داد: فاز دوم این شبکه نیز که تمامی میزبانی‌ سایت‌های اینترنتی را به داخل کشور منتقل می‌کند تا پایان سال 92 به اتمام می‌رسد.

به گفته وزیر ارتباطات، در فاز سوم که فاز پایانی شبکه ملی اطلاعات است، مدیریت بومی شبکه اینترنت در داخل کشور انجام می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها