گزارش خبری درباره کنگره چهار روزه جمهوری خواهان آمریکا

جام جم انلاین: امروز کنگره چهار روزه حزب جمهور0 خواهان آمریکا در نیویورک آغاز بکار کرد.
کد خبر: ۴۷۲۳۱

هدف این کنگره مشخص است: باید در طرفداران این حزب ، اعتقاد به راهشان بیدار شود و کسان0 که هنوز در تصمیم گیر0 دچار تردیدند ، به راه حزب جمهور0 خواه متقاعد شوند.
در این کنگره همچنین باید مشخص شود که برنامه جرج بوش برا0 دور دوم ریاست جمهور0 چیست.
جان کر0 بعد از کنگره حزب دموکرات مورد انتقاد قرار گرفت که در سخنران0 اش بها0 زیاد0 را به گذشته خود به عنوان قهرمان جنگ0 داده و درباره صحبت پیرامون آینده کشور و بیان خطوط کل0 برنامه خود کوتاه0 کرده است.
دویچه وله می گوید انتقاد به دموکرات ها حتما مورد توجه جمهور0 خواهان نیز قرار م0 گیرد.
آنها سع0 خواهند کرد با ایجاد امید به آینده و ساختن توهم دورنما0 مثبت ، نظر رأ0 دهندگان را به خود جلب کنند.
در مرکز این توجه , مسائل امنیت0 و وضعیت اقتصاد0 آمریکا قرار دارد.
برا0 جرج بوش این نکته اهمیت دارد که نشان دهد او در آینده کشور را از خطر حملات احتمال0 تروریست ها حفظ خواهد کرد.
این سیاست0 است که خیل0 از آمریکای0 ها را تحت تأثیر قرار خواهد داد اما برا0 جمهور0 خواهان راحت نیست که درباره هزینه ها0 ایجاد امنیت در ارتباط با بودجه سایر بخش ها در هزینه ها0 کشور گفتگو کنند.
سیاست دریافت وام دولت بوش کسر0 بودجه بسیار هنگفت0 را ایجاد کرده ، این موضوع حت0 بسیار0 از جمهور0 خواهان را به فکر انداخته است.
این مشکل را م0توان در رشد عظیم بوروکراس0 در آمریکا نیز مشاهده کرد.
جرج بوش نه تنها یک وزارت خانه عظیم برا0 امنیت داخل0 تآسیس کرده بلکه حال قرار است سازمان امنیت هماهنگ کننده در سطح دولت و یک مرکز مقابله با ترور را نیز ایجاد کند.
طرفداران او امیدوارند که کسر0 عظیم بودجه دولت با سیاست صرفه جوی0 قاطع کمتر شود.
رأ0 دهندگان0 که در تصمیم خود تردید دارند ، امیدوارند بوش درباره موضوعات0 سخن بگوید که بعد از واقعه سپتامبر به فراموش0 سپرده شدند.
از جمله این موضوعات پیش از هر چیز از مسئله تأمین خدمات دوران پیر0 ، بیمه درمان0 ، بهبود سیستم آموزش0 و سیاست کاریاب0 و بهبود آن نام برد.
بوش با سیاست پیشبرد جنگ و مقابله با تروریسم و پایین آوردن مالیات ها امکان مال0 پرداختن به چنین مشکلات0 را از دست داده است.
در نیویورک روشن خواهد شد که در چه زمینه های0 واقعا م0 باید صرفه جوی0 کرد و در چه نکات0 این امکان دیگر موجود نیست.
در همین حال به گفته بی بی سی همزمان با روز افتتاح کنگره عمومی جمهوریخواهان تدابیر امنیتی در نیویورک تشدید شده است.
اقدامات وسیع امنیتی رفت و آمد در مسیرهای منتهی به محل برگزاری کنگره را قطع کرده و پلیس های مجهز به دستگاهها و سگ های بمب یاب خیابانهای اطراف را بسته اند.
دوشنبه هزاران آمریکای0 در نیویورک علیه سیاست های بوش تظاهرات کردند.
تظاهرکنندگان که شخصیت ها0 معروف هنر0 مانند مایکل مور کارگردان سینما و جس0 جکسون مبارز راه حقوق بشر نیز در میان آنان بودند ، از جلو0 پارک میدان مادیسون در محله مانهاتان عبور کردند.
این محل برگزار0 کنگره حزب جمهور0 خواهان است که در آن جرج بوش از طرف این حزب برا0 دور دوم انتخابات ریاست جمهور0 کاندیدا خواهد شد.
این تظاهرات در درجه اول علیه جنگ عراق و همینطور محدودیت آزاد0 ها و حقوق شهروندان و سیاست اقتصاد0 دولت بود.

بزرگترین تظاهرات مردمی علیه بوش در نیویورک
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها