به‌دلیل مشکلات سایت هدفمندی یارانه‌ها،

وزیر اقتصاد از مردم عذرخواهی کرد

سید شمس الدین حسینی وزیر اقتصاد ضمن عذرخواهی از مردم در خصوص مشکلات سامانه الکترونیکی ستاد هدفمندی یارانه ها گفت: در این باره من پیشنهادات لازم را به همکاران خود در ستاد هدفمندی یارانه ها ارائه کرده ام.
کد خبر: ۴۶۹۷۴۰

وزیر اقتصاد  با بیان اینکه از مجموع دهک های یک تا 10، 10 درصد دریافت کنندگان یارانه نقدی جزء دهک های 10 هستند افزود: برنامه دولت براساس اطلاعات جمع آوری شده این است که این دهک بدون هیچ دغدغه ای می توانند اقدام به انصراف از دریافت یارانه نقدی کنند همین طور دهک نهم هم دارای شرایط مشابه دهک آخر هستند.

وی ادامه داد: فقط از دهک هشتم می خواهیم که بعد از تصمیم گیری اقدام به انصراف از دریافت یارانه نقدی کنند.

سخنگوی اقتصادی دولت عنوان کرد: براساس قانون هدفمندی یارانه ها هر ایرانی متناسب با قدرت خرید باید از مزایای این قانون بهره مند شود.(باشگاه خبرنگاران)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها