جام جم آنلاین: قیمت های نفت روز دوشنبه 23 اوت در حالی که درآغاز روز و هنگام باز شدن بازارها روند صعودی داشتند اما از بعدازظهر کاهش یافتند.
کد خبر: ۴۶۸۷۵
بازگشت میزان صادرات نفت عراق به سطح عادی و تایید مشروعیت پیروزی هوگو چاوز در همه پرسی عمومی این کشور از عوامل مهم کاهش قیمت نفت بودند و تاثیر افزایش خشونت در عراق و ماجرای یوکاس که در ابتدای روز موجب افزایش قیمت ها شده بودند را خنثی کردند.
اما کارشناسان عقیده دارند قیمت ها با توجه به اوضاع ژئواستراتژیک منطقه خاورمیانه به ویژه عراق و تقاضای فزاینده برای نفت به سوی صعود تمایل دارند و کاهش قیمت نفت در روز دوشنبه مانند یک نفس تازه گرفتن کوتاه مدت است.
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز دوشنبه در بازار نفت لندن قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه اکتبر با 14 سنت کاهش 43 دلار و 40 سنت بود.
در بازار نفت نیویورک هر بشکه نفت خام سبک پایه تگزاس برای تحویل در ماه اکتبر با 67 سنت کاهش 46 دلار و 5 سنت معامله شد.