دو روز تا انتخابات ریاست جمهوری فرانسه

درحالی که تنها دو روز تا برگزاری دور نخست انتخابات ریاست جمهوری فرانسه باقی مانده، نامزدهای شرکت کننده در این انتخابات آخرین نشست‌های انتخاباتی خود را برگزار می‌کنند.
کد خبر: ۴۶۷۹۳۵

به گزارش روز جمعه جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، نیکلا سارکوزی، ریس جمهوری کنونی فرانسه و فرانسوا اولاند در میان 10 نامزد شرکت کننده در این انتخابات جدی‌ترین رقبا به شمار می‌روند.

اولاند آخرین روز مبارزات انتخاباتی خود را در شهر بوردو خواهد گذراند و نیکولاسارکورزی نیز در شهر نیس فرانسه اقدام به برگزاری یک نشست انتخاباتی کرده است.

اگر چه نظر سنجی‌های اولیه از رقابت تنگاتنگ میان این دو کاندیدا خبر می‌دهد اما پیش بینی‌های اولیه حاکی از پیروزی اولاند، کاندیدای حزب سوسیالیست است.

بر اساس نظرسنجی‌ها وی موفق خواهد شد حدود ۵۴ درصد آراء نهایی را در دور نخست انتخابات به نام خود ثبت کند.

نظر سنجی‌های صورت گرفته همچنین حاکی از آن است که مارین لوپن، کاندیدای حزب راست افراطی فرانسه با کسب ۱۷ درصد آراء در جایگاه سوم و ژان لوک ملانشون، نامزد حزب چپ افراطی و فرانسوا بیرو نیز در جایگاههای چهارم و پنجم قرار خواهند گرفت.

نخستین دور انتخابات ریاست جمهوری فرانسه روز یکشنبه برگزار خواهد شد و حدود یک چهارم رای دهندگان اعلام کرده‌اند که هنوز در مورد کاندیدای مورد نظر خود تصمیم نگرفته‌اند.

مبارزات انتخاباتی در فرانسه تحت تاثیر مسایل اقتصادی قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها