کارشناسان آتش‌نشانی علت این حادثه را بی‌توجهی و عدم آشنایی به آواربرداری در محل حادثه اعلام کردند

نجات معجزه آسای 2 کارگر از آوار ساختمان 3 طبقه

2 کارگر که هنگام تخریب خانه 3 طبقه قدیمی زیر آوار مانده بودند، با تلاش آتش‌نشانان تهران به طرز معجزه‌آسایی از مرگ حتمی نجات یافتند.
کد خبر: ۴۶۵۴۶۴

به گزارش پایگاه خبری 125، ساعت 23‌/‌9 پنجشنبه با گزارش خبر ریزش ساختمان 3 طبقه قدیمی در خیابان ولی عصر، بالاتر از مهدیه تهران و گرفتار شدن 2 کارگر زیر آوار به سامانه 125، بلافاصله آتش‌نشانان ایستگاه 67 و سپس گروه امداد و نجات سازمان آتش‌نشانی تهران راهی محل حادثه شدند.

هادی میرافضلی، معاون عملیات منطقه یک سازمان آتش‌نشانی تهران که از لحظات اولیه در محل حادثه حضور یافته بود، گفت: این حادثه هنگامی رخ داد که کارگران درطبقه دوم درحال تخریب دیوارها بودند که ناگهان زیر پایشان خالی شد و هر2نفر همراه با آوار به طبقه اول سقوط کردند. وی افزود: یکی از کارگران به خاطر این که کمتر در زیر آوار قرار گرفته بود، در همان لحظات اول با کمک آتش‌نشانان و اهالی محل از میان آوار خارج شده و نجات یافت.

وی ادامه داد: کارگر دیگر در زیر حجم زیادی از آوار ساختمان به دام افتاده بود که نیروهای عملیاتی با وجود احتمال ریزش مجدد آوار، بی‌وقفه عملیات آوار‌برداری را ادامه دادند تا توانستند این کارگر را هم زنده از زیر آوار بیرون آورده و نجات دهند.

میرافضلی خاطرنشان کرد: امدادگران اورژانس این کارگران را که حدود 30 ساله بودند، به مراکز درمانی منتقل کردند. معاون عملیات منطقه یک آتش‌نشانی علت وقوع این حادثه را تخریب غیراصولی ساختمان خواند و با اشاره به گرفتار شدن 2 کارگر ساختمانی زیر آوار گفت: تا لحظات آخر عملیات هم احتمال نمی‌دادیم کارگر دوم که در زیر حجم زیادی از آجر، سنگ و آهن گرفتار شده بود زنده خارج شود ولی به لطف خدا با عملیات سریع آتش‌نشانان و تلاش همه جانبه آنها هر دو کارگر نجات یافتند.

میرافضلی از شهروندانی که قصد تخریب و نوسازی ساختمان خود را دارند، خواست حتما موارد ایمنی را رعایت کنند و ناظران ساختمان‌ها هم در همه مراحل ساخت و ساز بویژه هنگام تخریب ساختمان نظارت مستقیم برکار داشته باشند و حتما برای انجام کار تخریب، کارگران با تجربه را بکار گمارند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها