مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس:

پارس جنوبی رکورد جهانی را شکست

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: با پیشرفت 55 درصدی فازهای 22 تا 24 در کمتر از 20 ماه، رکورد جهانی ساخت پالایشگاه خشکی در پارس جنوبی شکسته شد.
کد خبر: ۴۶۱۹۶۶

 موسی سوری اظهار داشت: پارس جنوبی از مهم‌ترین مناطق نفت و گاز در جهان است و در سال گذشته و امسال شاهد توسعه چشمگیر فازهای در دست احداث هستیم.

وی افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده در نیمه دوم سال آینده فاز 12 و فازهای 15 و 16 و همچنین فازهای 17 و 18 وارد مدار خواهند شد و پالایشگاه خشکی این فازها به تولید می‌رسند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به تلاش متخصصان داخلی برای توسعه فازهای مختلف خاطرنشان کرد: فازهای جدید پارس جنوبی با دستان توانمند متخصصان داخلی با شتاب و کیفیت مطلوبی پیش می‌رود و اخیرا رکورد جهانی ساخت پالایشگاه خشکی در پارس جنوبی شکسته شده است.

وی با بیان اینکه امسال در تولید گاز پارس جنوبی نیز رکورد جدیدی داشتیم، یادآور شد: در سال جاری شاهد تولید روزانه بیش از 290 مترمکعب گاز در پارس جنوبی بودیم که در واقع یک رکورد جدید در این میدان است و امیدوار هستیم در سال آینده این میزان به شکل قابل توجهی افزایش یابد.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها