داجمر: آمریکا و اروپا هیچ مدرکی علیه کشتیرانی ندارند

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: آمریکا و اروپا هیچ مدرکی برای فعالیت غیرقانونی کشتیرانی ایران ندارند، لذا این شرکت در حال پیگیری قانونی رفع این محدودیت‌هاست و موفقیت‌هایی نیز به‌دست آورده است.
کد خبر: ۴۶۰۳۶۲

حسین داجمر در گفت‌وگو با فارس افزود: وزارت خزانه‌داری دولت آمریکا و اتحادیه اروپا به بهانه‌های واهی از جمله ارائه خدمات به نهادهای دولتی، کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران را تحت تحریم قرار دادند. این در حالی است که این شرکت تمامی فعالیت‌های بازرگانی، مالی و فنی خود را بر اساس قواعد شناخته شده در صنعت حمل ونقل دریایی جهان انجام می‌دهد و الزامات مندرج در کنوانسیون‌های مرتبط بین‌المللی را همواره مدنظر دارد.

وی اظهار کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران حق طرح و پیگیری محدودیت‌های اعمالی یکجانبه از سوی کشورهای غربی و هم‌پیمانان آنها را در محاکم حقوقی بین‌المللی، برای خود محفوظ دارد و در این خصوص اقداماتی صورت گرفته است و در مواردی نیز رای دادگاه به نفع کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران صادر شده است که از آن جمله می‌توان به صدور رأی به نفع کشتیرانی توسط دادگاه سنگاپور جهت آزادسازی کشتی‌های توقیف‌شده اشاره کرد.

وی تصریح کرد: طرح دعوی دیگری از اکتبر سال 2010 در دادگاه عدالت اروپا مطرح شده است که بر اساس آن کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خواهان لغو سریع تحریم‌ها و محدودیت‌های اتحادیه اروپا علیه این شرکت شده است که موضوع در حال رسیدگی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها